Libnet.ro
UNICEF

18:15

Ucraina ameninta din nou ca va introduce sistemul de vize cu Rusia

Antena3 Antena3,
Ucraina ameninta din nou ca va introduce sistemul de vize cu Rusia

Premierul ucrainean, Arseni Iateniuk, a declarat ca Ucraina nu exclude introducerea vizelor pentru cetatenii rusi. Problema impunerii vizelor pentru rusi s-a mai discutat in martie 2014, dar acum a revenit din nou. continuă pe Antena3

Rusia a redus din nou livrarile de gaze ca Romania: Gazprom a anuntat o scadere de 9,2%

Rusia a redus din nou, luni, livrarile de gaze pentru Romania, cu 9,2 procente, relateaza HotNews. Pentru luni, scaderea initiala anuntata de dispeceratul Gazprom din Sofia era de 10,6%, dar au revenit ulterior.

Fara oprire! Zac Efron iubeste din nou

A iesit din nou de pe piata, iar dragostea pare sa-l fi prins din nou in mreje pe Zac Efron. Despre starul din High School Musical se zvoneste ca iubeste iarasi, dupa ce a fost zarit sosind in.

Voiculescu contesta, din nou, condamnarea de 10 ani din dosarul ICA

Dan Voiculescu contesta din nou condamnarea primita in dosarul ICA. La Curtea de Apel Bucuresti a fost depusa o contestatie in anulare incercand sa scape de pedeapsa primita. Este vorba de 10 ani de inchisoare cu executare din dosarul ICA.

Rusia, din nou umilita. Anuntul a adus ingrijorare pe piata, iar investitorii fug din tara lui Putin

La putin timp dupa deschiderea tranzactiilor valutare la Moscova, rubla a fost cotata la 41,04 unitati pentru un dolar, un nou nivel minim istoric, revenind ulterior la 40,09 unitati pentru un dolar. Totodata,.

Avionul lui Kerry s-a stricat din nou. S-a intors acasa cu un zbor de linie

Este pentru a patra oara in cursul acestui an cand avionul sefului diplomatiei americane ramane la sol din cauza unor probleme tehnice.

Nervii bancherilor intinsi la maxim: ce se intampla daca o mare banca intra din nou in faliment?

Sefii trezoreriilor din mai multe banci britanice si americane au participat luni la un test in urma caruia va fi evaluata reactia acestora in cazul in care o banca multinationala ar intra in faliment, eveniment similar colapsului Lehman Brothers din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2622 seconds )