Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ucraina vrea sa importe gaze naturale din tara noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ucraina vrea sa importe gaze naturale din tara noastra

Guvernul ucrainean vrea sa importe gaze naturale din tara noastra, vizand incheierea unui acord in luna octombrie, potrivit presei internationale. continuă pe Ziarul Bursa

Ucraina vrea sa importe gaze naturale din Romania

Guvernul din Ucraina vrea sa importe gaze naturale din Romania, vizand incheierea unui acord in luna octombrie. Ministrul ucrainean al energiei si industriei carbunelui, Eduard Stravytsky, a declarat ca.

Ucraina spera sa importe gaze din Romania

Ucraina spera sa semneze in toamna un acord privind furnizarea de gaze naturale in sistem invers cu Slovacia si Romania, a declarat ministrul ucrainean al Energiei, Eduard Stavytsky, transmite Interfax.

Ungaria, sursa celor mai multe importuri alimentare in tara noastra

Valoarea importurilor romanesti de alimente si animale vii din Ungaria este de trei ori mai mare decat cea a exporturilor in aceasta tara. Astfel, tara noastra a importat in 2012 de la vecini din vest produse din acest segment in valoare de 719,4 milioane de euro, in timp ce nivelul exporturilor a fost de doar 218,2 milioane de euro.

Avertizare FARA PRECEDENT pentru Romania. Trei cutremure MAJORE ar putea distruge orase intregi de la noi din tara

Veste ingrijoratoare de la seismologi. in urmatorii 50 de ani, tara noastra va fi zguduita de mai multe cutreme de peste 7 pe Richeter. De altfel, un studiu al seismogilor europeni arata ca Romania este.

COD GALBEN de PLOAIE si GRINDINA in mai multe judete din tara.

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare de cod galben pentru mai multe judete din tara. Aversele vor depasi 20 de litri/mp, vor fi descarcari electrice frecvente, grindina de dimensiuni mici si intensificari de scurta durata ale vantului, potrivit platformei online a ANM. Printre judetele care se afla sub avertizare de cod se gasesc judetele Cluj, Hunedoara, Alba, Suceava si Sibiu. In judetului Cluj aversele vor depasi 20 de litri/mp, vor fi descarcari electrice .

Presedintele ecuadorian propune eliminarea presei scrise din tara sa

Presedintele ecuadorian Rafael Coreea a vorbit ieri despre posibilitatea supunerii la referendum a propunerii de a elimina presa cotidiana scrisa din tara, in replica la criticile fata de decizia sa de a deschide accesul la o rezerva pentru exploatare petroliera, potrivit presei internationale.

Spitalului Judetean Arad are una dintre cele mai moderne sectii de Sterilizare din tara

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad are incepand de astazi una dintre cele mai moderne sectii de Sterilizare din tara noastra. Sectia s-a amenajat la subsolul unitatii spitalicesti si a fost dotata cu noi echipamente medicale.

Siria: Numarul copiilor care au fugit din tara a ajuns la 1 milion - ONU/ Rusia si SUA vor o ancheta obiectiva in privinta atacului cu arme chimice

Numarul copiilor nevoiti sa fuga din Siria a ajuns vineri la un milion, reprezentand jumatate din numarul total al refugiatilor, a anuntat ONU, potrivit Reuters. Alti doua milioane de minori sirieni sunt deseori atacati sau recrutati ca luptatori, potrivit agentiei pentru refugiati a ONU, UNHCR, si UNICEF.

UPDATE Siria: Numarul copiilor care au fugit din tara a ajuns la 1 milion - ONU/ Rusia si SUA vor o ancheta obiectiva in privinta atacului cu arme chimice

Numarul copiilor nevoiti sa fuga din Siria a ajuns vineri la un milion, reprezentand jumatate din numarul total al refugiatilor, a anuntat ONU, potrivit Reuters. Alti doua milioane de minori sirieni sunt deseori atacati sau recrutati ca luptatori, potrivit agentiei pentru refugiati a ONU, UNHCR, si UNICEF.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )