Libnet.ro
UNICEF

10:00

UDMR cere atacarea OUG privind anticipatele la CCR: Ne adresam Avocatului Poporului

B1 B1,
UDMR cere atacarea OUG privind anticipatele la CCR: Ne adresam Avocatului Poporului

UDMR solicita Avocatului Poporului, printr-o scrisoare oficiala, sa conteste la Curtea Constitutionala a Romaniei Ordonanta de Urgenta care modifica Legea electorala pentru alegerile parlamentare, arata un co. continuă pe B1

Traian Basescu, despre OUG privind anticipatele: Tu esti din Salaj si vrei sa stabilesti cine e parlamentar la Bucuresti? Asta nu se poate (VIDEO)

Fostul presedinte, Traian Basescu, a vorbit, vineri, in cadrul Stirilor B1 TV, despre Ordonanta de urgenta care reglementeaza organizarea alegerilor anticipate din punct de vedere tehnic, publicata pe site-ul Se.

Partidele, cu exceptia PNL si USR, nu sunt de acord cu OUG privind anticipatele. Vom avea cvorum la respingerea guvernului Orban II?

A aparut in MOf, in sfarsit, OUG privind alegerile anticipate. Discutii ample pe marginea acestei OUG, pentru ca de acceptarea ei depinde posibilitatea atingerii cvorumului pe 24 februarie, cand ar trebui respins guvernul Orban II. Doar PNL si USR sunt de acord cu aceasta OUG, restul partidelor manifesta mari rezerve. Importanta acordului partidelor este maxima: fara realizarea cvorumului procesul anticipatelor este blocat.

Raluca Turcan, despre OUG privind programele de sanatate: Fiecare zi in care acest sistem nu se aplica ne costa vieti

Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat, luni seara, ca fiecare zi in care OUG privind liberalizarea programelor nationale de sanatate nu se aplica ne costa vieti. Daca faci infarct la Sibiu, cel mai apropiat centru e la Targu Mures. Faci cateva ore. in acest timp, fie mori, fie ai sechele pe viata, a spus vicepremierul.

TARICEANU, DESPRE OUG PRIVIND ALEGERILE ANTICIPATE: Ordonanta Guvernului Orban rescrie capitole importante din legile electorale

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, considera ca OUG privind alegerile anticipate rescrie capitole importante din legile electorale, fiind o palma data democratiei.

Tariceanu, despre OUG privind alegerile anticipate: O palma data democratiei

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, considera ca OUG privind alegerile anticipate rescrie capitole importante din legile electorale, fiind o palma data democratiei. As fi spus ca este un adevarat atentat la democratie daca ea nu ar avea si prevederi pozitive, a scris Tariceanu pe Facebook.

Avocatul Poporului contesta la CCR liberalizarea programelor nationale de sanatate. OUG privind organizarea anticipatelor ar putea avea aceeasi soarta. Weber: Nu vom face o sesizare in bloc

Renate Weber, Avocatul Poporului, a declarat sambata, la RFI, ca nu va face o sesizare in bloc a CCR cu privire la cele 25 de ordonante de urgenta adoptate de Guvernul Orban in seara premergatoare.

OUG privind alegerile anticipate nu apare in Monitorul Oficial. Si-a dat seama Orban de capcana in care a intrat?

In mod neuzual, OUG adoptata acum o saptamana, referitoare la alegerile anticipate, nu a fost trimisa la Monitorul Oficial. Explicatia dlui Danca, seful cancelariei premierului: nu are inca decizia premierului de a merge la MOf. Si-a dat seama premierul de riscurile ca aceasta OUG sa nu treaca de controlul de constitutionalitate al CCR? Si presedintele si premierul Orban au jucat totul pe cartea anticipatelor.

Avocatul Poporului sesizeaza saptamana viitoare la Curtea Constitutionala OUG privind spitalele private

Renate Weber, avocatul Poporului ,a declarat, pentru Digi24, ca sesizarea la Curtea Constitutionala a OUG pe sanatate este pregatita si ca va fi inaintata la inceputul saptamanii viitoare. De asemenea, Avocatul Poporului ar putea decide saptamana viitoare daca va sesiza sau nu Curtea Constitutionala in legatura cu Ordonanta de Urgenta privind alegerile anticipate, a declarat, sambata, la RFI, Renate Weber.

PSD sau Avocatul Poporului ar putea bloca OUG privind organizarea anticipatelor. Chiar si asa, Parlamentul pare sa fi intrat deja pe drumul propriei dizolvari (VIDEO)

PSD vor sa blocheze Ordonanta de Urgenta privind organizarea tehnica a alegerilor anticipate, astfel incat romanii sa nu poata vota la orice sectie, potrivit B1 TV. Actul normativ a fost adoptat de Guvernul Or.

Ministrul Mediului cere implementarea masurilor privind calitatea aerului: Romanii, abonati la camera de garda

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a declarat, la Iasi, ca autoritatile locale ar trebui sa implementeze mai repede masurile adoptate de Consiliul Local privind calitatea aerului, el subliniind ca romanii sunt abonati la camera de garda a spitalelor, din cauza bolilor provocate de poluare, potrivit Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )