Libnet.ro
UNICEF

09:30

UDMR: Kelemen Hunor, SCEPTIC fata de revocarea lui Kovesi

B1 B1,
UDMR: Kelemen Hunor, SCEPTIC fata de revocarea lui Kovesi

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, s-a declarat sceptic fata de posibilitatea ca propunerea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de revocare din functie a procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, sa fie pu. continuă pe B1

Kelemen Hunor stie de pe acum soarta lui Kovesi: Indiferent ce propune ministrul Justitiei, e clar ca...

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, pare convins de soarta Laurei Codruta Kovesi la sefia Directiei Nationale Anticoruptie DNA). El consideraca actualul procuror-sef al DNA isi va pastra functia pana la.

Kelemen: Raman sceptic ca urmatorul pas va fi revocarea procurorului-sef al DNA

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, s-a declarat sceptic fata de posibilitatea ca propunerea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de revocare din functie a procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, sa fie pusa in aplicare de presedintele Klaus Iohannis, relateaza Agerpres.

Cand pleaca Laura Codruta Kovesi de la DNA. Kelemen Hunor, declaratie-soc

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, s-a declarat sceptic fata de posibilitatea ca propunerea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de revocare din functie a procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, sa fie pu.

Kelemen Hunor: Problema maghiara nu este solutionata

Romania nu este o tara model in ceea ce priveste protectia drepturilor minoritatilor, iar problema maghiara nu este nici pe departe rezolvata, sustine presedintele UDMR Kelemen Hunor, dupa publicarea.

Peste 200 de oameni au iesit in strada dupa ce Tudorel Toader a propus revocarea Codrutei Kovesi: Iesiti din casa daca va pasa, au strigat oamenii

Peste 200 de persoane protesteaza la Prefecura dupa ce Tudorel Toader a propus revocarea Codrutei Kovesi. Oamenii cer demisia lui Tudorel Toader, dar si a guvernului.

Peste 300 de oameni au iesit in strada dupa ce Tudorel Toader a propus revocarea Codrutei Kovesi. Iesiti din casa daca va pasa, au strigat oamenii

Peste 300 de persoane protesteaza la Prefecura dupa ce Tudorel Toader a propus revocarea Codrutei Kovesi. Oamenii cer demisia lui Tudorel Toader, dar si a guvernului.

IOHANNIS, anunt de ULTIM MOMENT despre REVOCAREA lui KOVESI: Voi uza de toate prerogativele pentru

Presedintele Klaus Iohannis a avut joi seara o noua reactie fata de raportul prezentat de ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Acesta a scris pe Facebook ca va uza de toate prerogativele constitutionale in.

PSD anunta ca sustine decizia privind revocarea lui Kovesi

Raportul pe care ministrul Justitiei l-a prezentat joi in fata presei este unul extrem de profesionist, ramane de vazut cum se vor desfasura lucrurile pe calea constitutionala si legala, a declarat pentru.

Viorica Dancila: Iohannis a spus ca daca existe motive temeinice va aproba revocarea lui Kovesi (VIDEO)

La finalul unui eveniment la care a participat, premierul Viorica Dancila a tinut sa precizeze in fata jurnalistilor ca rolul chemarii in tara a ministrului Justitiei a fost ca acesta sa fie informat.

PRIMA REACTIE A PROCURORULUI GENERAL: Revocarea lui Kovesi...

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat joi seara ca va cere presedintelui Klaus Iohannis revocarea Laurei Codruta Kovesi de la sefia DNA. in acest context, Augustin Lazar, procurorul general al.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )