Libnet.ro
UNICEF

01:05

UDMR, pregatit de luni pentru negocieri cu reprezentanti ai Guvernului, dar si ai coalitiei PSD-ALDE

Adevărul Adevărul,
UDMR, pregatit de luni pentru negocieri cu reprezentanti ai Guvernului, dar si ai coalitiei PSD-ALDE

Presedintele Uniunii Democrate a Maghiarilor din Romania, Kelemen Hunor, ar urma sa inceapa de luni negocieri cu reprezentanti ai Guvernului, dar si ai coalitiei PSD-ALDE, el primind mandat in acest sens sambata, in Consiliul Permanent al UDMR. El a explicat atunci ca partidul sau nu este interesat in acest moment de portofolii in Guvern, iar personal nu are ambitii legate de functia de vicepremier. continuă pe Adevărul

UDMR, pregatit de luni pentru negocieri cu reprezentanti ai Guvernului, dar si ai coalitiei PSD-ALDE

Presedintele Uniunii Democrate a Maghiarilor din Romania, Kelemen Hunor, ar urma sa inceapa de luni negocieri cu reprezentanti ai Guvernului, dar si ai coalitiei PSD-ALDE, el primind mandat in acest sens sambata, in Consiliul Permanent al UDMR. El a explicat atunci ca partidul sau nu este interesat in acest moment de portofolii in Guvern, iar personal nu are ambitii legate de functia de vicepremier.

Coalitia PSD-ALDE negociaza luni seara cu UDMR trocul politic pentru sustinerea motiunii de cenzura

Mai multi lideri PSD, ALDE si UDMR negociaza luni seara conditiile unui acord prin care UDMR sa voteze miercuri motiunea de cenzura contra guvernului Grindeanu. Exista trei mari seturi de cereri ale UDMR: modificari la Legea 215 a administratiei publice locale, impunerea unei Zile a maghiarilor si votarea unui statut al minoritatilor care ar garanta dreptul la autonomie culturala. Negocierile au loc si la ora scrierii acestui articol. Ramaneti pe HotNews. ro pentru a afla toate informatiile despre discutiile PSD-ALDE-UDMR.

Seful PSD, Liviu Dragnea, s-ar fi intalnit cu presedintele UDMR, Kelemen Hunor, pentru a discuta despre criza politica

Seful PSD, Liviu Dragnea, s-ar fi intalnit, vineri, cu presedintele UDMR, Kelemen Hunor, pentru a discuta despre criza guvernamentala, ca urmare a deciziei coalitiei de guvernare de a-i retrage sprijinul politic premierului Sorin Grindeanu si de a depune o motiune de cenzura impotriva Executivului.

Nu vrem sa arbitram conflictele lor. UDMR, mesaj dur pentru Dragnea si Grindeanu. Parlamentarii formatiunii nu vor participa la citirea motiunii

Liderul UDMR, Kelemen Hunor a anuntat sambata ca decizia formatiunii pe care o conduce privind cum se va pozitio la motiunea de cenzura depusa de PSD impotriva guvernului Grindeanu va fi anuntata.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )