Libnet.ro
UNICEF

21:00

UDMR, vot pentru guvernul Orban. Kelemen Hunor: Cand votezi lista Guvernului, nu ai posibilitatea de a selecta ministri

Antena3 Antena3,
UDMR, vot pentru guvernul Orban. Kelemen Hunor: Cand votezi lista Guvernului, nu ai posibilitatea de a selecta ministri

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, marti, in timpul unei vizite electorale la Targu Mures, ca desi a avut o serie de obiectii in privinta unor propuneri de ministri, Uniunea va vota lista propusa. continuă pe Antena3

Probleme pentru Ludovic Orban? Kelemen Hunor si-a exprimat nemultumirea fata de doi ministri propusi

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, ca are obiectii in legatura cu unii ministri pro.

Lovitura pentru Ludovic Orban. Kelemen Hunor: Nu am luat inca o decizie finala in privinta sustinerii guvernului PNL

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, candidat in alegerile prezidentiale, a declarat duminica, la Brasov, ca, deocamdata, Uniunea nu a luat o decizie finala privind sustinerea guvernului liberal, insa sansele.

Ponta, despre decizia privind votul pentru Guvernul Orban: Eu cred ca e o intelegere sa nu fie niciun executiv pana in data de 10

Liderul Pro Romania, Victor ponta, acuza un blat intre PNL si PSD cu privire la calendarul audierii ministrilor si votul de investitura al Guvernului Orban. Eu, de exemplu, desi nu sustin guvernul Orban, le.

Primul test in Parlament pentru Guvernul Orban. Birourile permanente in care PSD are majoritate stabilesc azi calendarul audierilor

Birourile permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului se reunesc luni, de la ora 12. 00, pentru a stabili calendarul de investire a Guvernului Orban. Este primul test in Parlament pentru premierul desemnat care se asteapta la un boicot al PSD sau un calendar prelungit al audierilor.

Culise. De ce a amanat PSD votul pentru Guvernul Orban

Liderii PSD mizeaza pe faptul ca PNL nu va reusi sa stranga nici macar cvorum de sedinta pentru investirea noului executiv, deci esecul va fi decontat de presedintele Klaus Iohannis exact in ultima saptamana de campanie. Astfel, Viorica Dancila ar prinde garantat turul doi jucand cartea victimizarii, sustin surse politice pentru Adevarul.

Kelemen Hunor spune ca are obiectii legate de nominalizarea a doi dintre ministrii propusi in Guvernul Orban

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, ca are obiectii in legatura cu unii ministri propusi in Cabinetul Orban, facand referire la Bogdan Aurescu, nominalizat la Ministerul de Externe, si la.

Adrian Nastase: Cadoul lui Kelemen Hunor

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, ca are obiectii in legatura cu unii ministri propusi in Cabinetul Orban, facand referire la Bogdan Aurescu, nominalizat la Ministerul de Externe, si la.

Marele regret al lui Kelemen Hunor. Liderul UDMR acuza o lovitura grea la adresa democratiei

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, candidat la alegerile prezidentiale, a declarat duminica, la Braso.

KELEMEN HUNOR: Nu am luat o decizie finala in privinta sustinerii guvernului PNL

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, candidat in alegerile prezidentiale, a declarat duminica, la Brasov, ca, deocamdata, Uniunea nu a luat o decizie finala privind sustinerea guvernului liberal, insa sansele sunt foarte bune, el mentionand faptul ca exista nemultumiri fata de unii ministri propusi din partea formatiunii politice pe care o reprezinta, transmite Agerpres.

Kelemen Hunor: Lipsa dezbaterilor dintre candidatii la prezidentiale, o lovitura grea la adresa democratiei. A fost doar intalnirea mea cu Theodor Paleologu. Restul fug de dezbatere

Kelemen Hunor, candidatul UDMR la prezidentiale, a declarat ca lipsa dezbaterilor dintre aspirantii la fotoliul de la Cotroceni reprezinta o grea lovitura la adresa democratiei. Liderul Uniunii a sustinut ca,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )