Libnet.ro
UNICEF

13:00

Udrea: Ponta va candida la prezidentiale din partea PSD pentru ca sta cel mai bine in sondaje

B1 B1,
Udrea: Ponta va candida la prezidentiale din partea PSD pentru ca sta cel mai bine in sondaje

Victor Ponta sta cel mai bine in sondajele pentru prezidentiale si sigur va candida din partea PSD, crede deputatulElena Udrea. Este evident ca nu se pune problema nici sa se refaca USL-ul, nici sa susti. continuă pe B1

Sebastian Bodu revine in PNTCD: Va candida din partea taranistilor la alegerile europarlamentare

Europarlamentarul PDL Sebastian Bodu a anuntat ca, dupa 20 de ani, revine in PNTCD si va candida din partea acestui partid la alegerile pentru PE din 25 mai, relateaza Mediafax. Accept astazi n. r. duminica).

Sebastian Bodu revine in PNTCD si candideaza din partea taranistilor la europarlamentare

Europarlamentarul PDL Sebastian Bodu anunta ca, dupa 20 de ani, revine in PNTCD si va candida din partea acestui partid la alegerile pentru Parlamentul European din 25 mai. Accept astazi invitatia PNTCD de a candida pe listele sale electorale pentru Parlamentul European, drept pentru care redevin membru al acestui partid, dupa mai bine de 20 de ani, anunta Bodu intr-o declaratie remisa, duminica, agentiei Mediafax.

Ponta: Daca Diaconu va lua si voturi de la PSD pentru PE, nu ma supar.

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca prezenta lui Mircea Diaconu in Parlamentul European ar fi un castig pentru Romania si sansa ca, la Bruxelles, sa existe cu adevarat un candidat independent dupa mascarada EBA, relateaza Mediafax. Daca va lua si voturi de la PSD, nu ma supar, avem destule, a spus Ponta la Antena 3. El a sustinut totodata ca atitudinea PNL fata de Mircea Diaconu l-a victimizat pe acesta si il va ajuta in strangerea semnaturilor pentru .

MAE: Ambasada Romaniei la Moscova a primit o scrisoare din partea politicianul rus Vladimir Jirinovski, in care acesta propune divizarea Ucrainei intre Polonia, Ungaria si Romania

Ministerul roman de Externe a confirmat luni ca ambasada Romaniei la Moscova a primit o scrisoare din partea politicianul ultranationalist rus Vladimir Jirinovski, prin care acesta propune divizarea Ucrainei. Scrisoarea a fost primita de ambasada noastra din Moscova. Astfel de propuneri nu au nevoie de niciun comentariu, a afirmat purtatorul de cuvant al MAE, Brandusa Predescu, intr-un mesaj postat pe Twitter. Ministerul polonez de externe a anuntat tot luni ca tara sa a primit o scrisoare oficiala din partea vicepresedintelui Dumei Vladimir Jirinovski prin care se propune impartirea zonei de vest a Ucrainei intre Polonia, Ungaria si Romania.

Eurostat: 920 de solicitari de azil admise de Romania anul trecut, cele mai multe venind din partea sirienilor

Romania a admis, in 2013, 920 de solicitari de azi, cele mai multe venind din partea unor cetateni sirieni. Potrivit unuiraport Eurostat, Bucurestiul a primit 1. 495 de solicitari de azi, cele mai multe fiind.

Victor Ponta: Nu ma supar daca Mircea Diaconu ar lua si voturi PSD pentru Parlamentul European

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat ca nu s-ar supara daca Mircea Diaconu ar lua si voturi PSD la alegerile europarlamentare, precizand ca prezenta lui Mircea Diaconu in Parlamentul European ar fi un castig.

Victor Ponta: Sunt sanse de 51% ca Oprescu sau Tariceanu sa fie presedinti, Isarescu vrea alt mandat la BNR/ Daca Mircea Diaconu va lua si voturi de la PSD pentru PE, nu ma supar, avem destule

Sansele ca Romania sa aiba, prin Sorin Oprescu sau Calin Popescu Tariceanu, un presedinte de genul celui dorit anterior de USL, un arbitru nepartizan, sunt de 51%, iar lista de candidati este tot mai scurta, deoarece Mugur Isarescu isi doreste un nou mandat la BNR, a spus premierul Victor Ponta duminica seara, la Antena 3.

Ponta, despre situatia din Crimeea: Cel mai mare pericol de securitate pentru Romania dupa 1989.

Premierul Victor Ponta a declarat duminica, la Antena 3, ca situatia din Crimeea este cel mai mare pericol de securitate pentru Romania de dupa 1989, insa reprezinta si o oportunitate de reapropiere a Republicii Moldova de Europa si NATO, potrivit Agerpres. Cred ca este cel mai mare pericol de securitate pentru Romania si pentru regiune, de dupa 1989. Categoric acest lucru. Sa ai un conflict rece, deocamdata. Sa dea Dumnezeu sa nu fie cald in perioada urmatoare. Evident ca este pentru prima .

Victor Ponta, despre situatia din Crimeea: Cel mai mare pericol de securitate pentru Romania dupa 1989/ Vladimir Putin este simbolul unor nostalgii de mare putere a Rusiei

Premierul Victor Ponta a declarat duminica, la Antena 3, ca situatia din Crimeea este cel mai mare pericol de securitate pentru Romania de dupa 1989, insa reprezinta si o oportunitate de reapropiere a Republicii Moldova de Europa si NATO.

Geoana: Eu am pus-o pe Daciana Sarbu pe lista PSD pentru europarlamentare, in 2009.

Mircea Geoana a declarat, duminica, la Digi 24, ca el este cel care a pus-o pe Daciana Sarbu pentru alegerile europarlamentare in 2009. Citeste si: Pe cine propun partidele pentru Bruxelles Mircea Geoana, inalt Reprezentant al premierului pentru diplomatie publica, a comentat faptul ca, la aproape toate partidele, pe listele pentru alegerile europarlamentare din 25 mai figureaza, pe locuri eligibile, sotii si fiice ale liderilor acestor formatiuni. Poate ca este bine ca acest gen de relatii .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )