Libnet.ro
UNICEF

01:05

UEFA: Constantin Budescu, ales cel mai bun jucator al etapei de joi din Europa League

Hotnews Hotnews,
 UEFA: Constantin Budescu, ales cel mai bun jucator al etapei de joi din Europa League

Constantin Budescu, fotbalistul echipei FCSB, a fost ales cel mai bun jucator al etapei de joi din Europa League in urma votului internautilor, potrivit site-ului UEFA. continuă pe Hotnews

Constantin Budescu, ales omul etapei in Europa League

Constantin Budescu, fotbalistul echipei FCSB, a fost ales cel mai bun jucator al etapei de joi din Europa League in urma votului internautilor, potrivit site-ului UEFA. Autor a doua goluri in victoria.

SIF Moldova, plus de 7,93%

Actiunile SIF Moldova s-au apreciat cu 7,93%, raportat la euro, in perioada 6-13 septembrie, reprezentand cel mai bun plasament de la BVB.

Conpet, cel mai rentabil emitent din BET, dupa ce statul i-a cerut dividende suplimentare

Odata cu informatia aparuta luni, 11 septembrie, conform careia, la solicitarea Ministerului Energiei, compania Conpet COTE) va convoca, in cel mai scurt timp, Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor in vederea distribuirii unor dividende suplimentare in valoare de 85 milioane de lei, actiunile transportatorului de produse petroliere au devenit titlurile cu cea mai mare rentabilitate din indicele BET, cotatia societatii avand o apreciere de 3,91% in raport cu moneda euro, in intervalul 4-11 septembrie.

Ropharma - cel mai rentabil emitent de la BVB in saptamana anterioara

Marcand un avans de 6,76% raportat la moneda euro, in ultima saptamana intervalul 1-8 septembrie), actiunile societatii ce activeaza in domeniul distributiei de produse farmaceutice Ropharma RPH) reprezinta titlurile cu cea mai buna rentabilitate de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

Cel mai verde verde poate da startul unei noi generatii de televizoare

Cercetatorii de la ETH Zurich au reusit sa creeze cel mai verde verde, iar acesta poate imbunatati culoarea televizoarelor viitorului. Suntem deja familiarizati cu o multime de nuante de verde, mai deschise, mai inchise sau mai aprinse, dar acum avem parte si de verdele suprem, creat de catre o echipa de ingineri de la ETH [].

Alerta terorista la cel mai inalt nivel in Marea Britanie. Un atac e iminent

Panica totala in Marea Britanie, dupa incidentul terorist dintr-un metrou londonez. Autoritatile au decis sa ridice alerta terorista la cel mai inalt nivel, de la sever la critic, ceea ce.

[P] Borsec, cel mai puternic brand romanesc

Borsec este, din nou, cel mai puternic brand autohton, potrivit Topului 100 al celor mai puternice branduri romanesti, lansat de Biz impreuna cu compania de cercetare Unlock Market Research. Borsec este campioana brandurilor romanesti ocupand prima pozitie in top, o marca iubita, aproape de consumator.

Care sunt orasele cel mai posibil afectate dupa un cutremur major

Multe dintre orasele din Romania au cladiri predispuse la prabusire in caz de seism puternic. Cel mai afectat ar putea judetul Vrancea, avand in vedere cutremurele dese care se produc aici,.

HP Z8 ar putea fi cel mai performant sistem desktop din lume

HP Z8 este doar una dintre cele trei familii de statii de lucru anuntate de curand de HP. Fata de HP Z4 si Z6, noul Z8 are insa potentialul de a fi cel mai rapid desktop de pe piata. intr-o perioada in care desktopurile traditionale nu se mai vand la fel de bine, cei de [].

Fitbit lanseaza in Bucuresti cel mai mare birou de cercetare si dezvoltare din Europa: ce angajari urmeaza

Fitbit, unul dintre cele mai puternice brand-uri globale de dispozitive inteligente pentru masurarea activitatilor fizice, a anuntat astazi deschiderea biroului din Bucuresti, cel mai important proiect de cercetare si dezvoltare gandit in Europa.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )