Libnet.ro
UNICEF

00:07

Constantin Budescu, ales omul etapei in Europa League

Antena3 Antena3,
Constantin Budescu, ales omul etapei in Europa League

Constantin Budescu, fotbalistul echipei FCSB, a fost ales cel mai bun jucator al etapei de joi din Europa League in urma votului internautilor, potrivit site-ului UEFA. Autor a doua goluri in victoria. continuă pe Antena3

UEFA: Constantin Budescu, ales cel mai bun jucator al etapei de joi din Europa League

Constantin Budescu, fotbalistul echipei FCSB, a fost ales cel mai bun jucator al etapei de joi din Europa League in urma votului internautilor, potrivit site-ului UEFA.

FCSB, victorie categorica in primul meci din Europa League

Jucatorii Constantin Budescu si Denis Alibec, personajele tensiunilor din lotul stelist in aceasta saptamana, au raspuns criticilor patronului pe teren in meciul cu Viktoria Plzen in victoria scor 3-0 obtinuta de FCSB, joi seara, in primul meci din grupele Europa League.

Start de vis pentru FCSB in grupele Europa League, 3-0 cu Viktoria Plzen, recital Budescu si Alibec

FCSB a castigat cu 3-0 meciul cu Viktoria Plzen, primul din grupele Europa League, cu doua goluri marcate de Budescu si unul de Alibec.

LIVE FCSB - Viktoria Plzen 2-0 in Europa League . Dubla Budescu

Urmariti live text de la Arena Nationala, joi seara de la 22:05, meciul dintre FCSB si Viktoria Plzen din prima etapa a grupelor Europa League.

Clasament actualizat in grupa FCSB din Europa League

FCSB este lider in grup G a Europa League. Apasa aici pentru clasamentul actualizat.

Cat a incasat FCSB in cupele europene si cat mai poate aduna in Europa League

FCSB a ajuns in grupele Europa League, dar playoff-ul pierdut in Champions League a umplut cu o suma maricica visteria clubului.

VIDEO Europa League: AC Milan s-a distrat cu Austria Viena; Arsenal, victorie cu FC Koln (Rezultatele complete ale serii)

AC Milan a facut instructie cu Austria Viena, in primul meci din faza grupelor Europa League, impunandu-se de o maniera categorica, scor 5-1. In alta partida disputata joi, Arsenal s-a impus pe Emirates Stadium in fata celor de la FC Koln, scor 3-1. Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate in prima etapa a grupelor Europa League.

Cat a incasat FCSB in cupele europene si cat mai poate aduna in Europa League

FCSB a ajuns in grupele Europa League, dar playoff-ul pierdut in Champions League a umplut cu o suma maricica visteria clubului.

FCSB vs Viktoria Plzen (de la ora 22:05)/ Echipa lui Nicolae Dica debuteaza in noul sezon al Europa League (Programul complet al serii)

Joi se vor disputa primele partide din grupele noului sezon al Europa League, competitie in care Romania este reprezentata de FCSB. Ros-albastrii vor incepe aventura pentru calificarea in primavara europeana impotriva Viktoriei Plzen, echipa pe care au eliminat-o in turul al treilea preliminar din Champions League. Meciul va avea loc pe Arena Nationala, de la ora 22:05 si va fi transmis in direct pe Pro Tv, Telekom sport 1 si Live Text pe HotNews. ro.

FCSB, inceput promitator in Europa League

FCSB a pasit cu dreptul in faza grupelor din Europa League, invingand vicecampioana Cehiei, Viktoria Plzen, cu scorul de 3-0 2-0). Cronica acestei partide are in vedere cateva momente inedite, chiar speciale.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )