Libnet.ro
UNICEF

20:45

Ultima noapte din viata Alexandrei Macesanu. Ce i-a facut Gheorghe Dinca

Playtech Playtech,
Ultima noapte din viata Alexandrei Macesanu. Ce i-a facut Gheorghe Dinca

Ultima noapte de chin pentru Alexandra Macesanu, intaia noapte de groaza pentru Romania si viitorul ei. Cazul din Caracal a readus in lumina neregulile cu care se confrunta tara noastra, a lasat parinti secati de lacrimi si a adus in inimile cetatenilor romani furie si revolta. Ultima noapte din viata Alexandrei Macesanu Potrivit probelor luate . continuă pe Playtech

Reconstituirea ultimei nopti din viata Alexandrei Macesanu facuta de investigatori. Ce i-a facut Dinca inainte sa o ucida. Noi dezvaluiri crunte

Anchetatorii au aflat ca fata a fost legata strans cu sfoara groasa de scheletul metalic al patului din incapere, mobilier prins in perete cu dibluri din fier, scrie Libertatea. Am facut un fel de.

Criminalul din Caracal a explicat cum a reusit sa incinereze pana la cenusa cadavrul Alexandrei Macesanu. Vecinii ii sustin marturia

Criminalul din Caracal a explicat anchetatorilor cum a reusit sa creasca temperatura focului care a mistuit cadavrul Alexandrei Macesanu, victima de doar 15 ani. Gheorghe Dinca sustine in continuare aceeasi teorie, iar declaratiile unor vecini intaresc marturia criminalului. Mai multi specialisti in incinerari sunt sceptici cu privire la metoda prin care a fost ucisa fata, .

Cine raspunde pe numarul de pe care a fost sunata mama Alexandrei Macesanu. Politia a luat masuri

Ancheta in cazul Caracal este pe departe de a se fi terminat. Noi amanunte ies la iveala, iar pistele pare ca nu se mai sfarsesc. Printre ultimele dezvaluiri despre caz s-a numarat si gasirea cartelei ultimei victime a lui Gheorghe Dinca, Alexandra Macesanu. Anchetatorii au descoperit, de asemenea, trei telefoane la casa criminalului. Tot legat .

Criminalul Alexandrei Macesanu refuza sa mai discute cu anchetatorii. Sta pe scaun si se uita la ei

Gheorghe Dinca, criminalul Alexandrei Macesanu, refuza sa mai discute cu criminalistii din curtea casei lui. Zeci de anchetatori scotocesc locul in care a fost ucisa fata, dar Gheorghe Dinca nu mai ofera.

TRAGEDIE in lumea sportului! A iNCETAT din viata la varsta de 22 de ani! Vestea a cazut ca un trasnet

Ciclistul Bjorn Lambrecht a incetat din viata la varsta de 22 de ani! El nu a mai putut fi salvat dupa cazatura din Turul Poloniei, a anuntat Michal Sieron, purtatorul de cuvant al Provincial Specialist.

inmormantarea Alexandrei Macesanu a fost anulata! Parintii indurerati vor sa afle adevarul despre fata lor

Familia Alexandrei Macesanua stopat toate pregatirile de inmormantare, asa cum se pregateau dupa ce INML a confirmat ca osemintele gasite in curtea lui Gheorghe Dinca apartin Alexandrei. Parintii.

De ce a lasat criminalul din Caracal telefonul la indemana Alexandrei Macesanu

Avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dinca a dezvaluit de ce a lasat monstrul din Caracal trei telefoane in camera in care era Alexandra Macesanu, tanara rapita, batuta si sechestrata de Gheorghe Dinca. Cu unul dintre aceste telefoane, Alexandra a reusit sa sune la 112.

Apar noi informatii in cazul mortii Alexandrei Macesanu. Niciunul dintre procurori nu a fost noaptea la poarta lui Dinca pentru a-i impiedica pe politisti sa intre

MAI a declara, in raportul disparitiei Alexandrei, care a ajuns si la CSAT, ca desi comisarul sef Alexe Nicolae a insistat sa se efectueze intrarea in locatie, s-a lovit de refuzul procurorilor prezenti la.

Crima de la Caracal. Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu: Nu cred in povestea lupului singuratic. E o retea! Marturii care arunca in aer ancheta

Familia Alexandrei Macesanua anulat inmormantarea fetei. Parintii audecis sa trimita oasele gasite in curtea lui Gheorghe Dinca la un laborator din strainatate pentru o contraexpertiza la.

Ultima imagine cu Marcel Toader in viata. Prietenul lui a facut publica fotografia de pe marginea piscinei

Marcel Toader 56 de ani) fost jucator de rugby union si om de afaceri, a avut in ultima parte a vietii o firma care se ocupa de piscine. A intrat in insolventa, s-a ocupat de alte lucruri, apoi a revenit la pasiunea sa. Ironia sortii, acolo si-a dat si ultima suflare, in cursul zilei .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )