Libnet.ro
UNICEF

00:07

Criminalul din Caracal a explicat cum a reusit sa incinereze pana la cenusa cadavrul Alexandrei Macesanu. Vecinii ii sustin marturia

Playtech Playtech,
Criminalul din Caracal a explicat cum a reusit sa incinereze pana la cenusa cadavrul Alexandrei Macesanu. Vecinii ii sustin marturia

Criminalul din Caracal a explicat anchetatorilor cum a reusit sa creasca temperatura focului care a mistuit cadavrul Alexandrei Macesanu, victima de doar 15 ani. Gheorghe Dinca sustine in continuare aceeasi teorie, iar declaratiile unor vecini intaresc marturia criminalului. Mai multi specialisti in incinerari sunt sceptici cu privire la metoda prin care a fost ucisa fata, . continuă pe Playtech

Cum a omorat-o criminalul din Caracal pe Alexandra. De ce vecinii n-au simtit mirosul cand Gheorghe Dinca a ars cadavrul in butoi

Au aparut declaratii explozive in cazul mortii Alexandrei Macesanu. Gheorghe Dinca a explicat anchetatorilor modul cum a reusit sa scape de cadavrul fetei. Criminalul din Caracal ar fi pus cadavrul intr-un.

Gheorghe Dinca traia in mizerie, dar conturile lui erau pline. Cati bani are criminalul din Caracal

Sorin Ovidiu Balan, jurnalist de investigatii, sustine ca trebuie verificate conturile lui Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal. Potrivit unor surse din ancheta, Gheorghe Dinca ar avea in conturi.

Imagini in premiera nationala! A fost surprinsa una din gropile sapate de criminalul din Caracal

Radu Tudora prezentat in premiera nationala, la Antena 3, imagini cu una dintre gropile pe care anchetatorii le-au descoperit in curtea monstrului din Caracal. S-a vorbit despre faptul ca sunt mai.

Cum arata camera in care Alexandra a fost tinuta de criminalul din Caracal - VIDEO

Intr-o incaperemizera, Gheorghe Dinca a tinut-o 26 de ore prizoniera pe adolescenta de 15 ani si a ucis-o. Camera groazei e intr-o anexa construita in spatele casei de Gheorghe Dinca. E o.

Criminalul din Caracal este audiat de procurorii de la DIICOT Bucuresti: Acesta va fi supus si testului poligraf

Gheorghe Dinca a fost scos joidin arestul Penitenciarului Jilava si dupa la sediul central al DIICOT Bucuresti pentru a fi audiat. Aceasta este prima audiere dupa ce miercuri structura centrala a DIICOT a.

Rasturnare de situatie. Gheorghe Dinca sustine ca a fost agresat. Criminalul din Caracal cere certificatul medico-legal

Au venit informatii noi despre Gheorghe Dinca si motivul pentru care acesta a fost adus in capitala. El sustine ca a fost batut de organele de ancheta. Stire in curs.

Lovitura de teatru. Gheorghe Dinca sustine ca a fost agresat. Criminalul din Caracal cere certificatul medico-legal

Au venit informatii noi despre Gheorghe Dinca si motivul pentru care acesta a fost adus in capitala. El sustine ca a fost batut de organele de ancheta. Au venit informatii noi despre Gheorghe Dinca si.

Gheorghe Dinca va ramane internat o saptamana. Ce au descoperit medicii cand l-au controlat pe suspectul din Caracal

Criminalul din Caracal care a devenit din nou suspect principal, din cauza probelor lipsa pentru incriminarea finala, va ramane internat in spital o saptamana. Ancheta bate pasul pe loc. Gheorghe Dinca ramane internat in spital o saptamana Gheorghe Dinca, subiectul principal al ultimei saptamani, ramane internat in spital timp de o saptamana. Acest lucru blocheaza .

Ce au gasit criminalistii la casa groazei din Caracal

Anchetatorii au gasit la casa lui Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal,un cearsaf patat cu sange. Nu sestiedaca e vorba despre sangele fetei de 15 ani. Urmele de sange NUau fost.

Noi imagini cu criminalul din Caracal surprinse in Craiova, in ziua in care Alexandra a sunat la 112

Au aparut noi imagini cu Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor din Caracal. Barbatul a fost surprins de o camera de supraveghere din Craiova chiar in ziua in care ar fi ucis-o pe Alexandra Macesanu. Dinca a fost surprins in zona unui centru comercial din Craiova, unde si-a incarcat cartela prepay a telefonului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )