Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ultima ora! AMENINTARE cu bomba la o benzinarie din centrul Bucurestiului! Tot traficul a fost intrerupt

B1 B1,
Ultima ora! AMENINTARE cu bomba la o benzinarie din centrul Bucurestiului! Tot traficul a fost intrerupt

Amenintare cu bomba la benzinarie din centrul Bucurestiului, de pe stradaBulevardul Corneliu Coposu. Un barbat a amenintat ca detoneaza niste butelii. Benzinaria a fost evacuata, iar traficul a fost. continuă pe B1

Comisia Europeana, decizie de ultima ora in cazul Romaniei! Cum vor fi afectate pensiile si salariile

Comisia Europeana a adoptat un raport privind Romania, care analizeaza in ce masura tara respecta criteriul deficitului bugetar prevazut de Tratatul UE, si a luat o decizie de ultima ora in cazul Romaniei. Cum vor fi afectate pensiile si salariile? Comisia Europeana, decizie de ultima ora in cazul Romaniei Din raportul realizat de Comisia Europeana .

Amenintare cu bomba, intr-o benzinarie din sectorul 3 al Capitalei. Unde s-a intamplat incidentul si ce spun politistii

Un barbat a amenintat luni, 17 februarie 2020, ca va arunca in aer o benzinarie din sectorul 3 al Capitalei. Din fericire, individul a fost prins de catre politisti. Amenintare cu bomba, intr-o benzinarie din sectorul 3 al Capitalei Un barbat a sunat la 112, luni dimineata, anuntand ca intentioneaza sa isi detoneze masina, fapt .

Decizie de ultima ora in cazul medicului Mircea Beuran. Ce a stabilit instanta

In urma deciziei stabilite de Tribunalul Bucuresti, medicul Mircea Beuran poate fi arestat in urma dosarelor penale deschise pe numele lui. Care este decizia de ultima ora luata de judecatori? Decizie de ultima ora in cazul medicului Mircea Beuran Medicul Mircea Beuran, fost sef al clinici de chirurgie si in acelasi timp membru al Partidului .

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )