Libnet.ro
UNICEF

17:15

Ultima ora: Casa Regala a Romaniei a publicat fotografii inedite cu Regele Mihai

Antena3 Antena3,
Ultima ora: Casa Regala a Romaniei a publicat fotografii inedite cu Regele Mihai

Oficialii Casei Regale au facut publice pe site-ul oficial mai multe poze de colectie cu Majestatea Sa Regele Mihai. Articolul, care a fost distribuit si pe pagina de Facebook, a fost insotit de descrierea. continuă pe Antena3

Regele Mihai si Regina Ana, cea mai lunga poveste de dragoste pe care a avut-o Casa Regala a Romaniei

Regele Mihai a incetat din viata marti, la ora 13, ora Romaniei, la resedinta privata din Elvetia, anunta Casa Regala. La capataiul regelui a stat pana.

Regele Mihai a murit. Principesa Margareta: incepe un nou timp pentru Casa Regala a Romaniei

Romani, tara a pierdut pe Regele Mihai I. Timp de peste noua decenii, el a inchinat Romaniei toate puterile, cu devotament si rabdare. Am pierdut, ca voi toti, un.

La o zi dupa moartea regelui Mihai, Casa Regala anunta ca Margareta primeste apelativul Regina. Radu Duda devine principe consort

La o zi dupa ce regele Mihai a murit, Casa Regala a postat pe site-ul propriu si pe contul de Facebook un fragment din statutul sau, care arata ca principesa Margareta primeste apelativul Regina, iar principele Radu devine principe consort. Vezi in articol Statutul Casei Regale.

intalnire de ultima ora Dragnea - Firea, in contextul scandalului dintre primarul Capitalei si premier

Intalnire de ultima ora, miercuri, intre primarul Capitalei, Gabriela Firea, si presedintele PSD, Liviu Dragnea. Cei doi discuta in biroul acestuia din urma, in contextul.

VIDEO Margareta, Custodele Coroanei, declaratie catre tara dupa moartea Regelui Mihai: Incepe un nou timp pentru Casa Regala a Romaniei. Cu aceleasi principii si sentimente ca ale tatalui meu, voi continua sa servesc interesele fundamentale ale poporul r

Margareta, Custodele Coroanei romane, noul sef al Familiei Regale a Romaniei, a facut marti seara o declaratie catre tara, in urma mortii Regelui Mihai. Margareta a afirmat ca regele a fost o parte din fibra statului roman, iar intelepciunea lui a asigurat continuitatea identitatii noastre, in momente de grava abatere de la mersul firesc al tarii. Ea mai spune ca de acum incepe un nou timp pentru Casa Regala a Romaniei si ca va continua sa serveasca interesele fundamentale ale poporul roman, cu aceleasi principii si sentimente ca ale tatalui sau.

CTP: Fara Mihai, casa regala nu-i decat un ONG milog si lacom. Si rege in Romania ramane neamprostia

5 decembrie 2017 nu este doar ziua in care Regele Mihai a trecut in nefiinta, ci si ziua in care s-a stins ultima rezerva de noblete a statului roman, noteaza Cristian Tudor Popescu,.

Regele Mihai a murit. Legaturile mai putin cunoscute dintre Casa Regala a Romaniei si cea britanica

Casele Regale din Romania si Marea Britanie nu ezita sa participe impreuna la serbari importante. in 2001, Regele Mihai si-a sarbatorit ziua de nastere la implinirea a 80 de ani la.

Prima imagine de la rugaciunea pentru Regele Mihai. Familia Regala a publicat fotografia

Familia Regala a publicat o imagine de la prima rugaciune rostita pentru Regele Mihai, dupa decesul acestuia, unde IPS Mitropolitul Iosif este asistat de un preot ortodox de la Mitropolia Europei Occidentale si de.

Informatii de ultima ora de la meteorologi. Mare atentie pentru aceste zone!

Lapovita si ninsorile lovesc Romania din acest weekend. Meteorologii au emis o informare de fenomene extreme, valabila de sambata dimineata pana duminica la ora 20. Sunt vizate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )