Libnet.ro
UNICEF

18:15

ULTIMA ORA! CINE iNCASEAZA TOATA AVEREA Cristinei Topescu! MOSTENIREA consta in...

B1 B1,
ULTIMA ORA! CINE iNCASEAZA TOATA AVEREA Cristinei Topescu! MOSTENIREA consta in...

Cristina Topescu a murit singura, intr-un imobil unde locuia cu chirie, alaturi de patrupedele pe care le iubea. FOTO) Cu putin timp. continuă pe B1

Cine au fost bunicii Cristinei Topescu. Cum a devenit celebra familia ei inca din perioada interbelica

Familia Topescu, celebra inca din perioada interbelica. Cine au fost bunicii jurnalistei decedata pe 12 ianuarie. Un talentat calaret roman si o ea cu origini italiene, fost director de scoala la Calarasi. Cine au fost bunicii Cristinei Topescu? Felix Topescu, bunicul fostei prezentatoare de televiziune, a fost un talentat calaret roman, nascut la Calarasi, pe .

EXCLUSIV Cine va ridica trupul neinsufletit al Cristinei Topescu de la INML. De ce nu tinuse legatura cu familia ei

Cristina Topescu a decedat cu mai bine de doua saptamani in urma, trupul neinsufletit al acesteia fiind preluat de catre autoritati. Duminica seara, in urma unui apel la 112 din partea unei vecine, politistii s-au sesizat. Au intrat in casa fostei prezentatoare TV si au confirmat decesul sau. Specialistii de la Institutul National de Medicina .

in ce stare sunt acum cainii Cristinei Topescu. Cine i-a preluat dupa moartea jurnalistei

Dragostea pentru animale a Cristinei Topescu nu avea margini. Salva, alina doruri, hranea si mangaia suflete lasate in strada, ranite si uitate. in ce stare sunt acum cainii jurnalistei si in grija cui au ajuns dupa moartea sa? in ce stare sunt acum cainii Cristinei Topescu si cine i-a preluat dupa moartea sa? Cristina Topescu .

Care a fost ultima dorinta a Cristinei Topescu. Rares Bogdan a dezvaluit tot, cu lacrimi in ochi

Trupul neinsufletit al Cristinei Topescu a fost gasit de catre oamenii legii pe 12 ianuarie 2020. Jurnalista nu mai fusese vazuta de aproximativ trei saptamani, dupa cum a confirmat si vecina care a alertat autoritatile. Decesul acesteia a fost unul socant pentru multe vedete si personalitati TV de la noi. Rares Bogdan a reactionat, la .

Cine este mama Cristinei Topescu. Fotografia pe care jurnalista o publicase pe internet

Mama Cristinei Topescu este Rodica Topescu, femeia care a fost casatorita timp de 11 ani cu regretatul comentator sportiv Cristian Topescu.

Cine este mama Cristinei Topescu. Unde locuieste acum si ce a decis dupa moartea fiicei ei

Cristina Topescu s-a stins cu aproximativ trei saptamani in urma, spre socul celor care au cunoscut-o pe indragita prezentatoare TV. Autoritatile au confirmat ca trupul neinsufletit al acesteia a fost gasit duminica, pe 12 ianuarie. La insistentele unei vecine, care a sunat la 112, a fost descoperit ca jurnalista se afla in casa si ar .

Cristina Topescu va fi incinerata miercuri. Cine a luat decizia de ultima ora

Cristina Topescu va fi incinerata, miercuri, 15 ianuarie, in cadrul unei slujbe care urmeaza sa fie oficializata la Crematoriul Uman. Fosta vedeta TV a murit, in urma cu doua saptamani si a fost gasita de politisti, duminica seara, in locuinta sa din orasul Otopeni. Cristina Topescu va fi incinerata in cursul acestei seri, in jurul .

Cat de celebra a fost familia Cristinei Topescu. Cine au fost bunicii sai si unde au locuit acestia

Dragostea pentru cai l-a facut celebru. Este vorba despre Felix Topescu, bunicul vedetei TV care a fost gasita decedata in propria locuinta pe 12 ianuarie. Putina lume stie insa ca bunicul Cristinei Topescu, un talentat calaret roman, s-a nascut la Calarasi, pe 14 martie 1906, intr-o familie de dascali. Bunica prezentatoarei TV, Erato, avea origini italiene si a fost director de scoala la Calarasi.

Ce scrie in certificatul de nastere al Cristinei Topescu. Adevaratul nume al jurnalistei

Cristina Topescu a murit la numai 59 de ani. Fosta jurnalista a fost gasita decedata duminica, 12 ianuarie 2019, inconjurata de cainii sai. Se crede ca jurnalista ar fi murit anul trecut, dat fiind faptul ca medicii legisti nu pot sa spuna cu exactitate ora si data decesului. Ce scrie in certificatul de nastere al .

Ce a aparut pe pagina de Facebook a Cristinei Topescu: nu credeti prostiile de la TV

Ce a aparut pe pagina de Facebook a Cristinei Topescu, fosta realizatoarea TV care a fost gasita fara suflare duminica, 12 ianuarie, in locuinta sa. Nu credeti prostiile de la TV. Cris nu s-a sinucis. Ce a aparut pe pagina de Facebook a Cristinei Topescu? Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la 59 de .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )