Libnet.ro
UNICEF

18:15

10 filme din 2020 de care trebuie sa stii inca de acum

Playtech Playtech,
10 filme din 2020 de care trebuie sa stii inca de acum

Ultimul deceniu a fost unul foarte bun pentru filme, iar noua decada incepe cu un 2020 plin de noi titluri interesante pe care sa le urmaresti. Anul 2019 a fost marcat de filme mari, de toate. continuă pe Playtech

FILME CRACIUN. Top cele mai vizionate filme din Ajunul Craciunului

Nu exista un mod mai bun de a va bucura de Ajunul Craciunului decat sa va aruncati in canapea si sa alegeti cel mai bun film pentru aceasta perioada a anului. Bineinteles ca pentru a avea tot confortul e nevoie si de cozonac, prajituri sau ciocolata calda. Iata care sunt cele mai vizionate filme din perioada Craciunului ale tuturor timpurilor.

Motivul pentru care Adrian Enache inca nu s-a casatorit cu Iuliana Marciuc. Ce spune vedeta TVR

Adrian Enache si Iuliana Marciuc formeaza un cuplu de foarte multi ani, insa nu au ajuns nici pana la final de 2019, in fata altarului. Multi s-au intrebat care a fost motivul din spatele acestei decizii, mai ales ca ei se iubesc de peste doua decenii. De asemenea, prezentatoarea TV a oferit detalii despre relatia .

Ultima ora de la Digi! Ce noutati le pregateste, din 2020, clientilor. Surpriza uriasa

Digi 124; RCS & RDS le da o veste buna clientilor. Despre ce surpriza este vorba? Ultimele noutati de la Digi24 Digi 124; RCS & RDS, unul din cei mai importanti jucatori de pe piata de televiziune prin cablu din Romania anunta semnarea unui acord strategic care include lansarea televiziunii HGTV, lider pe segmentul de .

Cele mai bune 10 filme SF care au cucerit lumea in ultimul deceniu

Ultimul deceniu a fost o perioada foarte buna pentru filme, asa ca ti-am pregatit o colectie de cele mai bune filme SF, care au cucerit fanii acestui gen. Pe masura ce trece timpul, cei din.

La ce sa te astepti de la anul 2020: care-s trendurile in tehnologie

2020 s-ar putea sa fie anul in care omul va cuceri spatiul in adevaratul sens al cuvantului. Totul va fi posibil gratie avansului tehnologic. iti mai aduci aminte cand iti promitea Elon.

Barbatul din Iasi, care si-a bagat o petarda aprinsa in gura, a murit. Incredibil care e motivul pentru care a decis sa-si ia viata

Un barbat in varsta de 40 ani, din localitatea ieseana Belcesti, s-a stins din viata miercuri seara, dupa ce si-a bagat in gura o petarda aprinsa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )