Libnet.ro
UNICEF

16:01

ULTIMA ORA Dragnea urmeaza sa afle sentinta finala: ce au decis judecatorii

Playtech Playtech,
ULTIMA ORA Dragnea urmeaza sa afle sentinta finala: ce au decis judecatorii

Judecatorii de la inalta Curte au anuntat, oficial, ca termenul de luni, 20 mai, este ultimul termen al procesului. Luni, 20 mai, a fost ultimul termen in procesul lui Liviu Dragnea, in care liderul PSD e cercetat in dosarul angajarilor fictive. Magistratii de la inalta Curte au anuntat ca resping toate cererile depuse de avocatii [] . continuă pe Playtech

Decizie de ultima ora in procesul lui Dragnea. Instanta va pronunta sentinta pe 27 mai, la o zi dupa alegerile europarlamentare

Instanta va da verdictul in dosarul lui Liviu Dragnea pe 27 mai, fix la o zi dupa alegerile europarlamentare, au anuntat luni seara judecatorii. Update: Decizie de ultima ora in procesul lui Liviu Dragnea de.

Decizie de ultima ora in procesul lui Liviu Dragnea de la Curtea Suprema

Decizie de ultima ora in procesul lui Liviu Dragnea de la Curtea Suprema. Instanta a decis sa amane pronuntarea in cazul sefului PSD. Procurorul DNA a cerut in sala de sedinta pedeapsa medie pentru.

EUROVISION 2019. Rasturnare de situatie dupa dezastrul Romaniei la Eurovision. Mesaj de ultima ora

Ratarea calificarii in finala nu pare sa o fi afectat prea tare pe reprezentanta Romaniei, Ester Peony. Va multumesc tuturor pentru sprijin. Sunt incredibil de recunoscatoare pentru tot ce.

VREMEA. Anunt de ultima ora de la meteorologi

Astazi intra in vigoare un nou cod galben de ploi torentiale, vant si vijelii. Atentionarea este valabilade luni, 20 mai 2019, ora 12,00, si pana marti-dimineata, ora 6,00. in intervalul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2811 seconds )