Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ultima ora. Klaus Iohannis, avertisment dur cu privire la soarta romanilor: Nu vom ajunge la normalitate intr-o luna sau doua

Playtech Playtech,
Ultima ora. Klaus Iohannis, avertisment dur cu privire la soarta romanilor: Nu vom ajunge la normalitate intr-o luna sau doua

Recordul negativ de cazuri COVID-19 inregistrat in cursul zilei de miercuri a amplificat panica din randul cetatenilor, medicilor si autoritatilor. Ieri seara, presedintele Klaus Iohannis a vorbit din nou despre posibilitatea carantinarii Bucurestiului si despre alegerile parlamentare, un subiect mentionat in repetate randuri de catre domnia sa. Cautam solutii de ingradire a transmiterii virusului Klaus . continuă pe Playtech

Gabriela Firea, avertisment dur catre Ludovic Orban: Macar in ceasul al doisprezecelea intelegeti ca interesul primordial al romanilor este sanatatea!

Gabriela Firea a declansat un nou atac la adresa premierului si a autoritatilor, dupa ce situatia pandemiei de COVID-19 pare sa fie scapata de sub control. in urma tuturor balbelor transmise in contextul intrarii Capitalei in scenariul rosu, fostul primar avertizeaza bucurestenii ca vor plati pentru incompetenta de care da dovada conducerea actuala. Ce ii .

Klaus Iohannis: Am avut situatii in care localitati au fost carantinate, cu rezultate bune Eu nu imi doresc sa ajungem la carantinarea Bucurestiului

In timpul conferintei de presa de mieruri, 21 octombrie, presedintele Klaus Iohannis a oferit o serie de declaratii cu privire la o eventuala carantina sau masuri mai stricte, in judetele in care rata.

Klaus Iohannis, despre numirea lui Florin Iordache in fruntea ConsiliuluiLegislativ: PSD-istii gasesc mereu o cale sa-si recompenseze servantii care au slujit cu obedienta interesele obscure de partid. Sfidarea lor este intolerabila (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut, miercuri, o prima reactie cu privire la votul din Parlament prin care fostul ministru al Justitiei, social-democratul Florin Iordache, a obtinut functia de presedinte al.

Klaus Iohannis sustine astazi la ora 18:00 o conferinta de presa la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o conferinta de presa miercuri la Palatul Cotroceni de la ora 18. 00, transmite Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis, conferinta de presa de la ora 18.00 in ziua in care Romania a inregistrat un nou record negativ al infectarilor cu COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o conferinta de presa miercuri la Palatul Cotroceni de la ora 18. 00, transmite Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis: Din pacate situatia in care s-a ajuns impune masuri suplimentare la Bucuresti (VIDEO)

In timpul conferentei de presa de luni, 19 octombrie, presedintele Klaus Iohannis a oferit o serie de declaratii cu privire la masurile luate deja in Capitala, in contextul depasirii indicelui de infectare de.

Klaus Iohannis: Odata depasit pragul de trei infectari la mia de locuitori este evidenta necesitatea instituirii unor noi masuri restrictive. Atitudinea prefectului Capitalei si modul in care a reactionat sunt inacceptabile (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, luni, la ora 18. 00, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, a anuntat Administratia Prezidentiala Interventia presedintelui Iohannis vine pe fondul agravarii.

Klaus Iohannis, conferinta de presa de la ora 18.00

Presedintele Klaus Iohannis sustine luni de la ora 18. 00 o conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Seful Statului este asteptat sa vorbeasca despre rata mare de infectare din Capitala, precum si despre eventuale restrictii care s-ar putea impune.

KLAUS IOHANNIS: Gandurile mele se indreapta astazi catre militarii romani raniti in timpul misiunii pe care o desfasoara in Afganistan

Presedintele Klaus Iohannis a avut joi in mesaj catre militarii romani raniti in timpul misiunii pe care o desfasoara in Teatrul de Operatii din Afganistan, transmite Administratia Prezidentiala. Seful statului a adaugat ca viata niciunuia dintre militari nu este in pericol si este permanent informat despre evolutia starii de sanatate a acestora, conform News. ro.

KLAUS IOHANNIS, LA APROAPE 5000 DE CAZURI DE INFECTARIZI: A inchide tara nu este o solutie

Presedintele tarii nu doreste nici carantinarea municipiului Bucuresti, aflat de doua zile in scenariul rosu al epidemiei Presedintele Klaus Iohannis nu ia in calcul un nou lockdown, adica o intrerupere totala a activitatilor pentru o perioada mai mica sau mai mare de timp, desi ieri pandemia a atins un nou record in tara noastra prin cele 4848 de noi cazuri de infectare cu Sars-Cov 2 in numai 24 de ore.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )