Libnet.ro
UNICEF

10:30

KLAUS IOHANNIS, LA APROAPE 5000 DE CAZURI DE INFECTARIZI: A inchide tara nu este o solutie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS, LA APROAPE 5000 DE CAZURI DE INFECTARIZI: A inchide tara nu este o solutie

Presedintele tarii nu doreste nici carantinarea municipiului Bucuresti, aflat de doua zile in scenariul rosu al epidemiei Presedintele Klaus Iohannis nu ia in calcul un nou lockdown, adica o intrerupere totala a activitatilor pentru o perioada mai mica sau mai mare de timp, desi ieri pandemia a atins un nou record in tara noastra prin cele 4848 de noi cazuri de infectare cu Sars-Cov 2 in numai 24 de ore. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis: in acest moment nu discutam despre lockdown. A inchide tara nu este o solutie

Presedintele Klaus Iohannis a discutat, miercuri, intr-o conferinta de presa, la Palatul Cotroceni, despre posibilitateainchiderii tarii. in acest moment nu discutam despre lockdown, ci.

Klaus Iohannis: in acest moment nu discutam despre lockdown. A inchide tara nu este o solutie

Presedintele Klaus Iohannis a discutat, miercuri, intr-o conferinta de presa, la Palatul Cotroceni, despre posibilitateainchiderii tarii. in acest moment nu discutam despre lockdown, ci.

Ultima ora. Klaus Iohannis, avertisment dur cu privire la soarta romanilor: Nu vom ajunge la normalitate intr-o luna sau doua

Recordul negativ de cazuri COVID-19 inregistrat in cursul zilei de miercuri a amplificat panica din randul cetatenilor, medicilor si autoritatilor. Ieri seara, presedintele Klaus Iohannis a vorbit din nou despre posibilitatea carantinarii Bucurestiului si despre alegerile parlamentare, un subiect mentionat in repetate randuri de catre domnia sa. Cautam solutii de ingradire a transmiterii virusului Klaus .

Klaus Iohannis, despre testarea in masa: Nu avem dotarile, nu avem personalul si nici nu este recomandata (VIDEO)

In contextul in care Grupul de Comunicare Strategica a raportat in cursul zilei de 21 octombrie un numar total de 4. 848 de cazuri noi de COVID-19, din 37. 025 de teste prelucrate, presedintele Klaus Iohannis a fpst.

Ce a spus Klaus Iohannis despre carantinarea Capitalei. Vestea pe care trebuie s-o afle milioane de bucuresteni

Bucurestiul are un loc fruntas in tara cu cei mai multi infectati de coronavirus, dar si cele mai multe decese cauzate de cornavirus. in plus, Capitala se afla in scenariul rosu, dupa depasirea de 3 infectari la mia de locuitori, iar scolile, restaurantele, cafenelele si cinematografele au fost inchise, iar masca e obligatorie si in .

Klaus Iohannis spune ca Romania poate gestiona epidemia de Covid-19: Avem chiar acum o promotie de medici tineri interesati sa intre direct in prima linie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat, luni, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la Cotroceni, daca tara noastra ar putea apela la spijin european pentru a face fata lipsei de medici, in.

KLAUS IOHANNIS: Gandurile mele se indreapta astazi catre militarii romani raniti in timpul misiunii pe care o desfasoara in Afganistan

Presedintele Klaus Iohannis a avut joi in mesaj catre militarii romani raniti in timpul misiunii pe care o desfasoara in Teatrul de Operatii din Afganistan, transmite Administratia Prezidentiala. Seful statului a adaugat ca viata niciunuia dintre militari nu este in pericol si este permanent informat despre evolutia starii de sanatate a acestora, conform News. ro.

KLAUS IOHANNIS: Testarea in masa nu e recomandata decat de persoane care vor sa para interesante

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, astazi, ca Romania nu are capacitatea de testa intr-un numar foarte mare a cazurile de COVID-19, apreciind ca testarea in masa nu este recomandata decat de persoane care vor sa para interesante.

KLAUS IOHANNIS: in acest moment nu discutam la nivel de conducere a statului despre un asa-numit lockdown

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, astazi, la Palatul Cotroceni, ca in acest moment nu se discuta la nivelul conducerii statului despre inchiderea tuturor activitatilor.

KLAUS IOHANNIS: Eu nu-mi doresc sa ajungem la carantinarea Bucurestiului

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, astazi, la Palatul Cotroceni, ca nu isi doreste ca Bucurestiul sa intre in carantina, in contextul pandemiei de SARS-CoV-2, si a subliniat ca aceasta eventuala propunere ar trebui sa vina de la specialisti.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )