Libnet.ro
UNICEF

23:15

ULTIMA ORA Presedintele Klaus Iohannis a revocat-o pe Laura Codruta Kovesi din functia de procuror sef al DNA. Decretul a fost publicat n Monitorul Oficial

Hotnews Hotnews,
 ULTIMA ORA Presedintele Klaus Iohannis a revocat-o pe Laura Codruta Kovesi din functia de procuror sef al DNA. Decretul a fost publicat n Monitorul Oficial

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror sef al DNA, a anuntat luni purtatoarea de cuvant a Administratiei Prezidentiale, Madalina Dobrovolschi. 39Decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi a fost publicat in Monitorul Oficial. continuă pe Hotnews

ULTIMA ORA Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror sef al DNA

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror sef al DNA, a anuntat luni purtatoarea de cuvant a Administratiei Prezidentiale, Madalina Dobrovolschi.

UPDATE Presedintele Klaus Iohannis a revocat-o pe Laura Codruta Kovesi din functia de procuror sef al DNA. Decretul a fost publicat n Monitorul Oficial

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror sef al DNA, a anuntat luni purtatoarea de cuvant a Administratiei Prezidentiale, Madalina Dobrovolschi. ----UPDATE 12:46Marius Iacob, interimar la sefia DNA, dupa revocarea lui KovesiUPDATE 11. 39Decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi a fost publicat in Monitorul Oficial.

Presedintele Klaus Iohannis, la Summitul NATO de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis va participa miercuri si joi la Summitul Aliantei Nord-Atlantice, care va avea loc la Bruxelles. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, programul va include o.

Klaus Iohannis, miscare de ultima ora! Presedintele a sesizat la CCR legea privind CSM

Presedintele Klaus Iohannisa decis sa trimita la CCR inca o lege a justitiei. Curtea Constitutionala ar urma sa se pronunte acum asupra legii de functionare a CSM. Sa nu uitam, vorbim despre aceeasi.

Ce spune Traian Basescu despre decizia presedintelui Klaus Iohannis de a o revoca pe Laura Codruta Kovesi?

Senatorul Traian Basescu spune ca presedintele Klaus Iohannis a ales corect atunci cand a pus in aplicare decizia Curtii Constitutionale in cazul Laurei Codruta Kovesi, precizand ca ramane de vazut daca va fi respectata si hotararea CCR prin care a.

Decizie de ULTIMA ORA a presedintelui: Klaus Iohannis a promulgat legea referendumului

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat vineri legea privind organizarea si desfasurarea referendumului, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. Presedintele Romaniei,.

Badaran si las. Da, de presedintele Klaus Iohannis e vorba

Putine lucruri - dar niciunul accesibil publicului - pot explica decizia presedintelui Iohannis de a o concedia pe sefa DNA prin intermediul unui purtator de cuvant adus din concediu de maternitate. Aici nu e vorba despre politica, aici e vorba despre caracter. Iar lasitatea este ultimul atribut pe care-l credeam asociabil cu cea mai inalta functie in stat.

Care e procedura de numire a unui procuror sef DNA dupa ce Laura Codruta Kovesi a fost revocata din functie

Dupa ce sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a fost revocata din functie de presedintele Klaus Iohannis, seful statului va avea dreptul sa refuze o singura data propunerea ministrului Justitiei pentru functia de procuror-sef DNA. Asta daca modificarile legii nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor intra in vigoare. in prezent, interimatul e asigurat deprocurorul Marius Iacob.

Laura Codruta Kovesi: incepand de azi nu voi mai lucra in DNA. Propunerea de revocare nu a intrunit conditiile prevazute de lege (VIDEO)

Laura Codruta Kovesi a sustinut luni o decratie de presa dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnar decretul de revocare a sa din functie. Mandatul meu inceteaza incepand de astazi. Am fost proc.

Prima reactie a sefei DNA dupa ce a fost demisa de Iohannis. Laura Codruta Kovesi, declaratii la ora 12.00

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, va sustine astazi o declaratie de presa, de la ora 12. 00, dupa ce, in aceasta dimineata, a fost revocata din functie de presedintele Klaus Iohannis, ca urmare a deciziei CCR.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )