Libnet.ro
UNICEF

18:45

ULTIMA ORA Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror sef al DNA

Hotnews Hotnews,
 ULTIMA ORA Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror sef al DNA

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror sef al DNA, a anuntat luni purtatoarea de cuvant a Administratiei Prezidentiale, Madalina Dobrovolschi. continuă pe Hotnews

ULTIMA ORA Presedintele Klaus Iohannis a revocat-o pe Laura Codruta Kovesi din functia de procuror sef al DNA. Decretul a fost publicat n Monitorul Oficial

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror sef al DNA, a anuntat luni purtatoarea de cuvant a Administratiei Prezidentiale, Madalina Dobrovolschi. 39Decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi a fost publicat in Monitorul Oficial.

UPDATE Presedintele Klaus Iohannis a revocat-o pe Laura Codruta Kovesi din functia de procuror sef al DNA. Decretul a fost publicat n Monitorul Oficial

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror sef al DNA, a anuntat luni purtatoarea de cuvant a Administratiei Prezidentiale, Madalina Dobrovolschi. ----UPDATE 12:46Marius Iacob, interimar la sefia DNA, dupa revocarea lui KovesiUPDATE 11. 39Decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi a fost publicat in Monitorul Oficial.

Presedintele Klaus Iohannis, la Summitul NATO de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis va participa miercuri si joi la Summitul Aliantei Nord-Atlantice, care va avea loc la Bruxelles. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, programul va include o.

Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, a anuntat luni, purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale.

OFICIAL! Laura Codruta Kovesi, DEMISA! Klaus Iohannis a semnat decretul de REVOCARE a sefei DNA (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a sefei DNA Laura Codruta Kovesi. Anuntul a fost facut, luni, intr-o conferinta de presa de purtatorul de cuvant al Administratiei prezidentiale,.

Klaus Iohannis, miscare de ultima ora! Presedintele a sesizat la CCR legea privind CSM

Presedintele Klaus Iohannisa decis sa trimita la CCR inca o lege a justitiei. Curtea Constitutionala ar urma sa se pronunte acum asupra legii de functionare a CSM. Sa nu uitam, vorbim despre aceeasi.

Decizie de ULTIMA ORA a presedintelui: Klaus Iohannis a promulgat legea referendumului

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat vineri legea privind organizarea si desfasurarea referendumului, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. Presedintele Romaniei,.

Badaran si las. Da, de presedintele Klaus Iohannis e vorba

Putine lucruri - dar niciunul accesibil publicului - pot explica decizia presedintelui Iohannis de a o concedia pe sefa DNA prin intermediul unui purtator de cuvant adus din concediu de maternitate. Aici nu e vorba despre politica, aici e vorba despre caracter. Iar lasitatea este ultimul atribut pe care-l credeam asociabil cu cea mai inalta functie in stat.

Laura Codruta Kovesi, demisa de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror-sef al DNA, a anuntat, luni, purtatorul de cuvant al sefului statului, Madalina Dobrovolschi.

Dan Barna:Presedintele a respectat cadrul constitutional asa cum il avem si a respectat decizia CCR. Este nevoie de referendumul pe justitie

Presedintele USR Dan Barna a declarat luni, la scurt timp dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare din functie a Laurei Codruta Kovesi, ca acesta a respectat cadrul constitutional si decizia CCR. Totodata, liderul USR a mai adaugat ca in acest moment e nevoie de mai mult pentru a rezolva problema, sugerand ca este timpul pentru un referendum pe justitie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )