Libnet.ro
UNICEF

08:17

ULTIMA ORA PSD si-a votat cele trei propuneri de noi ministri: Paul Stanescu la Dezvoltare, Felix Stroe la Transporturi si Marius Nica la Fonduri Europene

Hotnews Hotnews,
 ULTIMA ORA PSD si-a votat cele trei propuneri de noi ministri: Paul Stanescu la Dezvoltare, Felix Stroe la Transporturi si Marius Nica la Fonduri Europene

PSD si-a votat cele trei propuneri de noi ministri: Paul Stanescu la Dezvoltare, Felix Stroe la Transporturi si Marius Nica la Fonduri Europene. Comitetul Executiv al partidului a votat in unanimitate propunerile facute de premierul Mihai Tudose. continuă pe Hotnews

Marius Nica, Felix Stroe si Paul Stanescu, propusi si votati de PSD in locul ministrilor demisionari

ACTUALIZARE 14:48 Sedinta Comitetului Executiv National CEx) s-a incheiat, iar membrii CEx au votat cele trei propuneri in locul ministrilor demisionari. Astfel, la Ministerul Dezvoltarii Regionale va fi Paul Stanescu, liderul PSD Olt, la Ministerul Transporturilor - Felix Stroe, presedintele PSD Constanta, iar la Fonduri Europene - Marius Nica. *ACTUALIZARE 13:39 Corina Cretu, despre demisiile lui Sevil si a Rovanei: Sunt socata ca numele meu se vehiculeaza in legatura cu acest subiect *ACTUALIZARE 13:21 Surse: Viorel Ilie ramane in Guvern *ACTUALIZARE 13:15 Liviu Dragnea si Mihai Tudose au ajuns la sediul PSD pentru sedinta Cex *ACTUALIZARE 12:28 PNL: Tudose si Dragnea au prezentat una dintre cele mai dezgustatoare scene din cele zece luni de guvernare *ACTUALIZARE 12:13 Surse: Paul Stanescu, Felix Stroe si Marius Nica sunt candidatii care ii vor inlocui pe ministri demisionari *ACTUALIZARE 09:52 Sedinta a liderilor PSD si ALDE, la ora 10:00 *ACTUALIZARE 08:28 Ponta, dupa CEx al PSD: Tudose a scapat de oameni din &171;Cartelul de la Teldrum &187; *ACTUALIZARE 08:11 Sevil Shhaideh: Eu mi-am pastrat decizia pe care am luat-o miercuri si mi-am sustinut-o, multumesc CEx pentru sustinere ----- Ministrii Sevil Shhaideh, Rovana Plumb si Razvan Cuc au demisionat, desi toata lumea din Comitetul Executiv al Partidului Social Democrat le-a cerut sa nu demisioneze, a anuntat, ieri seara, Liviu Dragnea la finalul sedintei CEx, care a durat aproape sase ore.

Marius Nica, Felix Stroe si Paul Stanescu, propusi si votati de PSD in locul ministrilor demisionari

ACTUALIZARE 16:22 Tudose anunta numirea lui Sevil Shhaideh in functia de consilier de stat in cadrul Guvernului *Premierul: Partenerii nostri de la ALDE au hotarat sa-l mentina pe ministrul Viorel Ilie in Guvern Sevil Shhaideh a fost numita in functia de consilier de stat in cadrul aparatului guvernamental, a anuntat astazi premierul Mihai Tudose. *ACTUALIZARE 16:06 Tudose: Noul secretar general al Guvernului este Roxana Banica *ACTUALIZARE 16:01 Biografie: Paul Stanescu, fost director al Fabricii de conserve Caracal, presedinte CJ Olt timp de doua mandate *ACTUALIZARE 15:27 Biografie: Felix Stroe, fost comandant de nave de razboi, conduce Asociatia Romana a Apei si are si cetatenia moldoveneasca *ACTUALIZARE 15:23 Biografie: Marius Nica, apropiat al Rovanei Plumb, a mai detinut conducerea Ministerului Fondurilor Europene in Guvernul Ponta *ACTUALIZARE 15:15 Liviu Dragnea: Stanescu, Stroe si Nica, votati in unanimitate in CEx pentru a-i inlocui pe ministrii demisionari *ACTUALIZARE 14:48 Sedinta Comitetului Executiv National CEx) s-a incheiat, iar membrii CEx au votat cele trei propuneri in locul ministrilor demisionari. Astfel, la Ministerul Dezvoltarii Regionale va fi Paul Stanescu, liderul PSD Olt, la Ministerul Transporturilor - Felix Stroe, presedintele PSD Constanta, iar la Fonduri Europene - Marius Nica. *ACTUALIZARE 13:39 Corina Cretu, despre demisiile lui Sevil si a Rovanei: Sunt socata ca numele meu se vehiculeaza in legatura cu acest subiect *ACTUALIZARE 13:21 Surse: Viorel Ilie ramane in Guvern *ACTUALIZARE 13:15 Liviu Dragnea si Mihai Tudose au ajuns la sediul PSD pentru sedinta Cex *ACTUALIZARE 12:28 PNL: Tudose si Dragnea au prezentat una dintre cele mai dezgustatoare scene din cele zece luni de guvernare *ACTUALIZARE 12:13 Surse: Paul Stanescu, Felix Stroe si Marius Nica sunt candidatii care ii vor inlocui pe ministri demisionari *ACTUALIZARE 09:52 Sedinta a liderilor PSD si ALDE, la ora 10:00 *ACTUALIZARE 08:28 Ponta, dupa CEx al PSD: Tudose a scapat de oameni din &171;Cartelul de la Teldrum &187; *ACTUALIZARE 08:11 Sevil Shhaideh: Eu mi-am pastrat decizia pe care am luat-o miercuri si mi-am sustinut-o, multumesc CEx pentru sustinere ----- Ministrii Sevil Shhaideh, Rovana Plumb si Razvan Cuc au demisionat, desi toata lumea din Comitetul Executiv al Partidului Social Democrat le-a cerut sa nu demisioneze, a anuntat, ieri seara, Liviu Dragnea la finalul sedintei CEx, care a durat aproape sase ore.

Conducerea PSD a votat noile propuneri de ministri

Conducerea PSD a votat noile propuneri de ministri. Astfel, Felix Stroe este propus in locul lui Razvan Cuc la Ministerul Transporturilor, Paul Stanescu in locul lui Sevil Shhaideh la Ministerul.

Gabriela Firea, anunt de ultima ora in plin scandal PSD

Vicepresedintele PSD Gabriela Firea, primar al Capitalei, considera ca nu este o abordare corecta ca atunci cand un membru al formatiunii are ceva de spus sa o faca la televizor, si nu in interiorul.

intalnire de ultima ora Dragnea-Tudose, chiar inainte de CEx-ul PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, si premierul Mihai Tudose s-au intalnit joi dupa-amiaza, chiar inainte de CEx-ul PSD. Cei doi vorbesc la sediul din Baneasa. Stire in curs de.

Victor Ponta, manevra de ultima ora in scandalul din PSD

Fostul premier, exclus din PSD, trage foc dupa foc in directia lui Liviu Dragnea. Presedintele PSD este un fost PD-ist din partidul lui Basescu/ principalul comunicator este un fost PRM-ist care il.

CSM a aprobat incheierea unui memorandum de colaborare intre cele trei puteri

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a decis astazi ca este oportuna incheierea unui memorandum de colaborare intre reprezentantii celor trei puteri, legislativa, executiva si judecatoreasca, privind mai multe proiecte in justitie, investitii in infrastructura instantelor, realizarea cartierului justitiei in Capitala, dosarul electronic si restrangere actelor normative, se arata in decizia plenului CSM.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )