Libnet.ro
UNICEF

01:05

ULTIMA ORA. Raed Arafat, anuntul asteptat de toti romanii

Antena3 Antena3,
ULTIMA ORA. Raed Arafat, anuntul asteptat de toti romanii

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat a spus, miercuri, in sedinta de Guvern, ca odata cu prelungirea starii de alerta nu vor fi introduse noi restrictii, ci vor fi mentinute cele stipulate in actuala legislatie. continuă pe Antena3

Gabriela Firea, anuntul asteptat de toti romanii care vor sa plece in strainatate. Unde pot efectua gratuit testul pentru COVID-19 si cum se pot inscrie

Gabriela Firea a vorbit in cursul zilei de astazi despre testarea gratuita pentru COVID-19, in conditiile in care romanii doresc sa plece in strainatate. Primaria Capitalei a pus la dispozitie 12 clinici de stat sau private unde cetatenii pot efectua testele cerute la granita mai multor tari. Unde te poti inscrie pentru a beneficia de .

Lidl Romania, surpriza neasteptata pentru toti romanii. Anuntul de ultima ora

Pentru a oferi o experienta de cumparaturi cat mai buna, Lidl optimizeaza constant formatul magazinelor, astfel si impactul asupra mediului sa fie cat mai redus. Lidl Romania, surpriza neasteptata pentru toti romanii. Anuntul de ultima ora Lidl a anuntat inaugurarea unui nou magazin pe o suprafata de 1300 de metri patrati. Noua unitate va fi .

Raed Arafat, anunt de ultima ora: S-a externat la cerere cu simptome usoare, iar acum este la ATI cu oxigenare 70%!

Raed Arafat a vorbit, luni, despre cazul unui pacient care s-a externat la cerere, in urma cu o saptamana, pentru ca avea simptome usoare, iar acum a ajuns la ATI fara sa poata respira singur. Iar cazul acestui pacient, subliniaza seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, nu este singular. Si alti pacienti COVID-19 externati la cerere s-au confruntat apoi cu probleme grave.

Raed Arafat, anunt de ultima ora despre urmatoarele masuri: S-ar putea impune anumite restrictii!

In contextul in care numarul imbolnavirilor de coronavirus este in continua crestere, secretarul de stat, Raed Arafat, confirma faptul ca autoritatile ar putea impune noi restrictii, insa numai pentru anumite zone din tara, unde apar focare.

Nelu Tataru, anuntul de care se temeau toti romanii. Se intampla de la 15 iulie

Ministrul Sanatatii, a facut cel mai asteptat anunt. Acesta a pregatit o evaluare si o propunere pentru prim-ministru si pentru presedinte. Nelu Tataru, anuntul de care se temeau toti romanii. Se intampla de la 15 iulie intrebat daca vor fi impuse noi restrictii, Nelu Tataru a declarat marti ca de la 15 iulie nu vor .

Raed Arafat, amenintat cu moartea. Cine este cel care i-a spus ca il ucide in numele tarii

In ultima vreme Secretarul de Stat, Raed Arafat, a devenit tinta multor critici dar si a amenintarilor din partea unor personaje, cel putin dubioase, daca nu tendentioase. Raed Arafat, amenintat cu moartea de un extremist, pe facebook Pe retelele de socialziare, mai ales in aceasta perioada, au iesit la lumina, fie ca vorbim de Romania, .

Epidemiologul Molnar Geza, anuntul care sperie toti romanii. Asimptomaticii, un pericol pentru toata lumea: incepem sa ajungem la varf

Medicul epidemiolog Geza Molnar vine cu vesti bune si mai putin bune pentru romani. Acesta a dezvaluit in ce perioada vom asista la o scadere a numarului de cazuri, dar si o revenire a acestora in sezonul rece, cel al gripelor si al virozelor. Cand va scadea numarul de imbolnaviri in Romania Reputatul medic afirma .

Raed Arafat, anunt bomba. Ce se intampla cu retestarile si care este numarul real de cazuri noi de COVID-19

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat a dezvaluit luni seara care este adevarul din spatele numarului de cazuri noi de imbolnaviri. Potrivit unor supozitii, in cifrele declarate se presupunea ca ar fi fost vorba si de retestari puse in calcul. Pentru a clarifica lucrurile, Raed Arafat a explicat clar care este situatia reala.

RAED ARAFAT: Avem nevoie de masuri legislative impotriva pacientilor asimptomatici care nu respecta carantina

Secretarul de stat, Raed Arafat, a declarat luni, la dezbaterile din Comisia Juridica pe Legea carantinei, ca este nevoie de reglementari legislative pentru a putea lua masuri impotriva pacientilor asimptomatici care nu respecta izolarea. Arafat a citat un studiu facut de Universitatea Yale care arata ca peste 50% din infectiile cu coronavirus sunt transmise de asimptomatici, conform Digi24.

Raed Arafat a rabufnit in fata senatorilor PSD:Eu nu pot sa ma duc la medici de infectioase si sa le spun sa interneze. Nu e decizia lui Arafat

Secretarul de stat Raed Arafat a precizat, la dezbaterile privind legea carantinei, ca el nu poate sa le impuna medicilor de infectioase sa interneze sau nu pe cineva, subliniere facuta dupa ce PSD a punctat faptul ca in niciun stat al UE nu are loc internarea cu forta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )