Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ultima ora! Rasturnare de situatie in cazul lui Alex Bodi. Ce decizie a primit fostul sot al Biancai Dragusanu din partea magistratilor

Playtech Playtech,
Ultima ora! Rasturnare de situatie in cazul lui Alex Bodi. Ce decizie a primit fostul sot al Biancai Dragusanu din partea magistratilor

Dupa ce a petrecut 24 de ore in arest preventiv, fostul sot al Biancai Dragusanu a trait azi o plina de emotii intense! Alex Bodi a fost dus in cursul acestei zile la Tribunalul Dolj, in fata magistratilor, cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile. O zi de foc pentru fostul partener al . continuă pe Playtech

Imagini socante cu Alex Bodi in duba de politie. Ce se intampla chiar acum cu fostul sot al Biancai Dragusanu. Detalii de ultima ora

Imagini socante cu Alex Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu, in duba de politie. Afaceristul din Medias ar fi fost implicat intr-un dosar de trafic de persoane si proxenetism si urmeaza sa afle daca va fi sau nu arestat preventiv pentru 30 de zile. Clipe grele pentru Alex Bodi: va fi sau nu arestat pentru .

Cine l-ar fi denuntat pe Alex Bodi. Marturisirile socante ale fostei sotii. Detalii nebanuite din ancheta

Alex Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu, a ajuns la Tribunalul Dolj in catuse, iar in prezent urmeaza a fi judecata propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile, fiind suspect intr-un dosar de proxenetism. Cine l-ar fi denuntat pe Alex Bodi Ieri, 11 noiembrie 2020, Alex Bodi a fost saltat de catre mascati din .

Zi grea pentru Alex Bodi! Ce veste urmeaza sa primeasca fostul sot al Biancai Dragusanu

Vestile rele curg lin in viata lui Alex Bodi. Ce se intampla acum cu fostul partener al Biancai Dragusanu. Afaceristul a fost ieri, 11 noiembrie, saltat de mascati in urma unor perchezitii DIICOT. Noua veste grea pentru Alex Bodi Alex Bodi a fost saltat de mascati in cursul zilei de ieri, 11 noiembrie, iar in .

Alex Bodi, retinut pentru 24 de ore. Ce a declarat avocatul lui. Detalii de ultim moment despre fostul sot al Biancai Dragusanu

A fost o zi grea pentru Alex Bodi, dupa ce acesta a fost ridicat chiar din propria sa vila din Capitala, cu mascatii. Alex Bodi este cercetat intr-un amplu dosar de trafic de persoane si proxenetism. Astfel, miercuri, in jurul orei 17. 00, Alex Bodi a fost adus la DIICOT Craiova, pentru a fi audiat de .

Alex Bodi nu sufera dupa Bianca Dragusanu. A aparut deja in bratele altei femei

Alex Bodi a dat-o uitarii pe celebra lui fosta sotie. Afaceristul a inlocuit-o la scurta vreme dupa ce au anuntat din nou o despartire. Barbatul a aparut deja in bratele altei femei. Cine este? Alex Bodi, in bratele altei femei la scurta vreme de despartirea de Bianca Dragusanu Alex Bodi si-a asumat relatia cu cea .

Ce face Bianca Dragusanu, in timp ce Alex Bodi se afla in fata magistratilor. Chiar ea a recunoscut. Declaratii uimitoare

Alex Bodi se afla in fata magistratilor pentru a afla daca va fi arestat preventiv pentru urmatoarele 30 de zile, timp in care Bianca Dragusanu face declaratii uimitoare despre ce se intampla acum. Bianca Dragusanu se rasfata in stil mare in timp ce Alex Bodi asteapta sa afle daca judecatorii vor decide sau nu arestarea .

Adriana Bahmuteanu, dezvaluiri bomba despre cuplul Bianca Dragusanu si Alex Bodi. Ce s-a aflat acum despre cei doi

Adriana Bahmuteanu vorbeste despre Bianca Dragusanu si Alex Bodi. Ce a aflat vedeta despre ei si ce spune despre cel mai controversat fost cuplu din showbiz-ul din Romania? Adriana Bahmuteanu, dezvaluiri despre fostul cuplu. Ce spune despre Bianca Dragusanu si Alex Bodi? Ironia face ca ucenicul sa-si intreaca maestrul in noua ecuatia a fostului cuplu.

Bianca Dragusanu s-a intors in tara, dupa ce Alex Bodi a fost retinut pentru 24 de ore. Ce are de gand sa faca acum

Desi sunt despartiti, Bianca Dragusanu s-a intors in tara, dupa ce Alex Bodi a fost retinut pentru 24 de ore. Ce are de gand sa faca acum fosta sotie a milionarului din Medias?! Bianca Dragusanu, gest incredibil dupa ce fostul sot a fost arestat Alex Bodi a fost ridicat, astazi, de mascati chiar din vila .

Ce s-a intamplat, in aceasta dimineata, la casa lui Alex Bodi. Primele imagini de la perechezitii

Alex Bodi este in vizorul oamenilor legii. Ce s-a intamplat in casa lui in aceasta dimineata? Iata imagini cu celebrul afacerist iesind din propria locuinta alaturi de mascati! Cine se mai afla in vila fostului sot al Biancai Dragusanu in timpul perchezitiilor? Alex Bodi, surprins de mascati in aceasta dimineata. Imagini de la perchezitii Ample .

Alex Bodi, saltat de mascati? Ce perchezitii au facut oamenii legii in aceasta dimineata

Despartirea de Bianca Dragusanu a fost doar inceputul sirului de probleme pentru afacerist. Fostului sot al creatoarei de moda i se aduc acuzatii extrem de grave. Detalii din caz. Alex Bodi, in vizorul oamenilor legii Alex Bodi a fost saltat de mascati in urma unor perchezitii, conform observatornews. ro. Acestuia i se aduc acuzatii extrem de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )