Libnet.ro
UNICEF

18:31

ULTIMA ORA! Ei sunt ROMANII ce vor primi 400 de lei in plus, la PENSIE! VEZI AICI daca esti pe LISTA!

B1 B1,
ULTIMA ORA! Ei sunt ROMANII ce vor primi 400 de lei in plus, la PENSIE! VEZI AICI daca esti pe LISTA!

Vesti execelente pentru pensionarii din Romania! Ministrul Muncii, Marius Budai, a anuntat ca vor creste pensiile. Marius Budai vine cu o veste excelenta pentru pensionarii din Romania care asteapta. continuă pe B1

S-a decis: Ei sunt romanii ce vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca si tu esti pe lista!

Pensiile fostilor angajati ai Ministerului de Interne sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii, arata datele Caselor Sectoriale ale celor doua.

Ministerul Finantelor, anunt de ultima ora: Pentru ce datorii vor fi blocate conturile persoanelor fizice si juridice

Ministerul Finantelor promite ca nu mai blocheaza conturile pentru datorii mai mici de 1. 500 de lei in cazul persoanelor fizice, respectiv 10. 000 in cazul firmelor mici, potrivit digi24. ro. in acest sens,.

Consiliul Judetean al Elevilor Arad: Elevii protestatari de la Lipova nu vor primi sanctiuni

Elevii de la Liceul Atanasie Marinescu din Lipova, care au participat la un protest anti-PSD in fata Primariei Lipova, in timpul vizitei premierului Viorica Dancila, nu vor primi alte sanctiuni in afara de absente la ore, sustin reprezentantii Consiliului Judetean al Elevilor Arad printr-un comunicat de presa.

DUPA CE VOR PRIMI ACCEPTUL CE: Finantele vor transfera catre CEC 900 milioane lei pentru capitalizare

Ministerul Finantelor va transfera catre CEC o suma de 900 de milioane de lei pentru capitalizarea institutiei imediat ce va primi acceptul Comisiei Europene, a anuntat ieri, la Palatul Victoria, ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici.

VIDEO Budai, despre recalcularea pensiilor: Anumiti pensionari vor primi pana la 12 milioane de lei vechi in plus

Ministrul Muncii, Marius Budai, a afirmat luni ca, in urma recalcularii pensiilor, proces care se va finaliza pana la 30 septembrie, anumite categorii de pensionari pot primi, in plus, chiar si 12 milioane de lei vechi.

Bani pentru nou-nascuti de la Consiliul Judetean Ialomita. Ce sume vor primi familiile bebelusilor

Autoritatile din judetul Ialomita au gasit o metoda inedita prin care spera la cresterea natalitatii. Consiliul Judetean a adoptat recent o hotarare prin care va oferi stimulente financiare pentru nou-nascuti. Astfel, se vor acorda 2. 000 de lei /familie pentru prima nastere si 2. 500 lei/familie pentru a doua nastere. in cazul nasterilor gemelare, suma se va inmulti cu numarul copiilor nascuti vii.

Anunt de ultima ora: Vezi ce se intampla cu PREMIILE de la LOTO 6/49! E nebunie TOTALA

Fondul de castiguri al categoriei I la Loto 6/49 va fi suplimentat cu 1. 000 lei ,pentru urmatoarele doua extrageri joi si duminica), in urma castigarii premiului la aceasta categorie, a anuntat Loteria.

Romania va avea un nou parc de aventura! Anunt de ultima ora facut de ministrul Turismului

Bogdan Trif, ministrul Turismului, a anuntat parafarea contractului de finantare pentru constructia unui parc de aventura in orasul Borsec, judetul Harghita, in valoare de peste 5 milioane de lei, potrivit.

Fiul lui Radu Mazare, detalii de ultima ora din Madagascar. in ce conditii doarme fostul edil al Constantei

Fiul lui Radu Mazare a explicat, in exclusivitate pentru Antena 3, care sunt conditiile in care doarme tatal sau. Raducu spune ca tatal sau este intr-o stare buna, atat fizic cat si moral, dar nu inte.

PENTRU ACHIZITIA DE DISPOZITIVE ASISTATIVE: Persoanele cu dizabilitati vor primi un voucher de 5.000 de euro

Cinci mii de persoane cu dizabilitati care beneficiaza de servicii consiliere pentru incurajarea ocuparii vor putea beneficia de sprijin financiar sub forma unui voucher de 5. 000 de euro pentru achizitionarea de dispozitive si tehnologii asistive si tehnologii de acces in vederea angajarii, a anuntat ministrul Muncii, Marius Budai, ieri seara, la Palatul Victoria.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )