Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ultima postare a designerului Razvan Ciobanu, care a murit intr-un accident auto FOTO

Adevărul Adevărul,
Ultima postare a designerului Razvan Ciobanu, care a murit intr-un accident auto FOTO

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit la varsta de 43 de ani intr-un accident rutier care s-a produs in a doua zi de Paste. Ultimul mesaj public al designerului a fost transmis in urma cu o saptamana. continuă pe Adevărul

Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier

Designerul vestimentar Razvan Ciobanu a murit, in a doua zi de Pasti, intr-un cumplit accident rutier. Iata unde a avut loc si care a fost ultima sa postare pe social media.

Reactia lui Codin Maticiuc dupa ce a aflat ca Razvan Ciobanu a murit: M-am simtit prost ca am vazut ca...

Cunoscutul om de film si showbiz Codin Maticiuc a reactionat la vestea ca Razvan Ciobanu a murit la varsta de 43 de ani intr-un cumplit accident rutier. RIP Razvan Ciobanu Pe Razvan l-am vazut ultima.

Razvan Ciobanu a murit. Creatorul de moda a murit intr-un accident de circulatie petrecut in judetul Constanta VIDEO

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit in a doua zi de Paste. Razvan Ciobanu si-a gasit sfarsitul intr-un accident de circulatie in Sacele, judetul Constanta. Creatorul de moda era singur in.

Razvan Ciobanu a murit. Creatorul de moda a murit intr-un accident de circulatie

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit in a doua zi de Paste. Razvan Ciobanu si-a gasit sfarsitul intr-un accident de circulatie in Sacele, judetul Constanta. Creatorul de moda era singur in.

Creatorul Razvan Ciobanu a murit. Primele imagini de la fata locului - VIDEO

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit in a doua zi de Paste. Razvan Ciobanu si-a gasit sfarsitul intr-un accident de circulatie in Sacele, judetul Constanta. Creatorul de moda era singur in masi.

Razvan Ciobanu a murit. Viata nestiuta a creatorului de moda. Ce spunea despre moarte si retragerea din moda

Razvan Ciobanu a murit la 43 de ani intr-un accident de circulatie, in Constanta, chiar in a doua zi de Paste. Creatorul de moda ar fi pierdut controlul masinii si s-ar fi izbit de un copac. Putini sunt.

Razvan Ciobanu a murit. Cum arata un test crash cu masina pe care o conducea VIDEO

Creatorul de moda Razvan Ciobanu, 43 de ani, care a murit luni intr-un accident de masina petrecut in judetul Constanta, era la bordul unui Range Rover. Un adevarat tanc, care la testele de siguranta a.

Razvan Ciobanu a murit. Ce le-a declarat tatal creatorului de moda anchetatorilor

Razvan Ciobanu si-a pierdut viata luni dimineata, in urma unui accident teribil. Masina pe care o conducea a parasity carosabilul si a intrat in mai multi copaci. Accidentul s-a produs intre localitatile.

Razvan Ciobanu a murit. Noi detalii despre moartea creatorului de moda. Psiholog: Apropiatii ar fi putut sa sesizeze momentele dificile

Razvan Ciobanu a muritluni dimineata, in urma unui accident teribil. Masina la volanul careia se afla creatorul de modaa parasitcarosabilul si a intrat in mai multi copaci. Accidentul s-a pr.

Fostul partener al lui Razvan Ciobanu, primele declaratii dupa moartea acestuia: E cumplit. Am vorbit cu el chiar ieri

Fostul partener de viata al designerului Razvan Ciobanu, care a murit intr-un accident auto, a declarat ca ultima data a vorbit cu el la telefon in urma cu doar o zi si stia ca se afla la festivalul Sunwaves.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )