Libnet.ro
UNICEF

21:30

Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier

ADPM ADPM,
Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier

Designerul vestimentar Razvan Ciobanu a murit, in a doua zi de Pasti, intr-un cumplit accident rutier. Iata unde a avut loc si care a fost ultima sa postare pe social media. continuă pe ADPM

VIDEO UPDATE Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier / El era singur in masina si conducea cu viteza mare / Imagini de la fata locului

Creatorul de moda Razvan Ciobanu, in varsta de 43 de ani, a murit, luni dimineata, in urma unui accident rutier produs la iesirea din Sacele spre Navodari, in judetul Constanta. Acesta era singur in masina si, din cauza vitezei, autoturismul a iesit de pe carosabil, lovind mai multi copaci. Reactii la moartea lui Razvan Ciobanu: pasionat, designer cu har, care a facut imposibilul posibil.

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier, la Constanta

Creatorul de moda Razvan Ciobanu, in varsta de 43 de ani, a murit, luni dimineata, in urma unui accident rutier produs la iesirea din Sacele spre Navodari, pe DN 22 B, judetul Constanta. Acesta era singur in masina si, din cauza vitezei, autoturismul a iesit de pe carosabil, lovind mai multi copaci.

UPDATE Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier, la Constanta / Imagini de la fata locului

Creatorul de moda Razvan Ciobanu, in varsta de 43 de ani, a murit, luni dimineata, in urma unui accident rutier produs la iesirea din Sacele spre Navodari, in judetul Constanta. Acesta era singur in masina si, din cauza vitezei, autoturismul a iesit de pe carosabil, lovind mai multi copaci.

Prima reactie a familiei lui Razvan Ciobanu, dupa tragicul accident: Ne-a mintit ca merge la Valcea

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit, luni dimineata, in urma unui accident rutier produs la iesirea din Sacele spre Navodari, pe DN 226, judetul Constanta. Din cauza vitezei, masina a iesit de pe carosabi.

Cum arata acum masina lui Razvan Ciobanu, dupa teribilul accident in care si-a pierdut viata - FOTO

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit in a doua zi de Paste, la doar 43 e ani. Razvan Ciobanu si-a gasit sfarsitul intr-un accident de circulatie petrecut in Sacele, judetul Constanta. Creatoru.

Ultima postare a designerului Razvan Ciobanu, care a murit intr-un accident auto FOTO

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit la varsta de 43 de ani intr-un accident rutier care s-a produs in a doua zi de Paste. Ultimul mesaj public al designerului a fost transmis in urma cu o saptamana.

Noi detalii in cazul accidentului in care a murit Razvan Ciobanu. De ce se afla creatorul de moda la intrarea in Sacele si cui apartinea masina

Anchetatorii incearca sa stabileasca toate detaliile in cazul mortii creatorului de moda Razvan Ciobanu, intr-un accident rutier petrecut in judetul Constanta.

Jojo, reactie dupa moartea lui Razvan Ciobanu: Sunt complet zdruncinata si socata

Catalina Grama Jojo) a reactionat la vestea mortii creatorului de moda Razvan Ciobanu intr-un accident rutier petrecut in judetul Constanta. Acum am citit stirea si sunt complet zdruncinata si.

VIDEO Cum s-a produs accidentul in care a murit Razvan Ciobanu

Creatorul de moda Razvan Ciobanu si-a pierdut viata luni dimineata intr-un grav accident petrecut la intrarea in localitatea Sacele, judetul Constanta.

FOTO VIDEO Cum s-a produs accidentul in care a murit Razvan Ciobanu

Creatorul de moda Razvan Ciobanu si-a pierdut viata luni dimineata intr-un grav accident petrecut la intrarea in localitatea Sacele, judetul Constanta.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3057 seconds )