Libnet.ro
UNICEF

09:30

Reactia lui Codin Maticiuc dupa ce a aflat ca Razvan Ciobanu a murit: M-am simtit prost ca am vazut ca...

Antena3 Antena3,
Reactia lui Codin Maticiuc dupa ce a aflat ca Razvan Ciobanu a murit: M-am simtit prost ca am vazut ca...

Cunoscutul om de film si showbiz Codin Maticiuc a reactionat la vestea ca Razvan Ciobanu a murit la varsta de 43 de ani intr-un cumplit accident rutier. RIP Razvan Ciobanu Pe Razvan l-am vazut ultima. continuă pe Antena3

Oana Roman, dezvaluiri dureroase dupa moartea lui Razvan Ciobanu: A fost langa mine atunci

Cunoscuta vedeta din showbiz Oana Roman s-a declarat devastata de moartea prematura a lui Razvan Ciobanu intr-un accident de masina. Oana Roman a dezvaluit ca Razvan Ciobanu a fost cel cae i-a facut rochia de.

Raluca Badulescu, mesaj sfasietor dupa moartea lui Razvan Ciobanu: Vom fi mereu o singura...

Cunoscuta vedeta din showbiz Raluca Badulescu a reactionat la vestea mortii lui Razvan Ciobanu. The way we are . pentru ca suntem si vom fi mereu o singura 10084;65039; Razvan Ciobanu! Drum lin catre lumina,.

Iulia Albu, dezvaluiri ravasitoare dupa moartea lui Razvan Ciobanu: A fost OM cu bune si cu rele si un profesionist in domeniul sau

Cunoscul stilist Iulia Albu a reactionat la anuntul mortii lui Razvan Ciobanu intr-un accident petrecut in judetul Constanta. Odihneste-te in pace Razvan Ciobanu ? Nu o sa insir cuvinte goale.

Catalin Botezatu, dezvaluiri dupa moartea lui Razvan Ciobanu: Din cate stiu eu...

Cunoscutul creator de moda Catalin Botezatu a reactionat dupa moartea lui Razvan Ciobanu intr-un complit accident rutier. Botezatu a facut si o dezvaluire legata de modul in care conducea Ciobanu. Am.

Cum arata acum masina lui Razvan Ciobanu, dupa teribilul accident in care si-a pierdut viata - FOTO

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit in a doua zi de Paste, la doar 43 e ani. Razvan Ciobanu si-a gasit sfarsitul intr-un accident de circulatie petrecut in Sacele, judetul Constanta. Creatoru.

Informatii scandaloase: Hotii l-au jefuit pe Razvan Ciobanu dupa accidentul teribil in care si-a pierdut viata (VIDEO)

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit, luni dimineata, dupa ce masina in care se afla s-a izbit de mai multi copaci in dreptul localitatii Sacele. Primele date ale anchetei, arata ca acesta circula cu vi.

Informatii SCANDALOASE: Hotii l-au JEFUIT pe Razvan Ciobanu dupa accidentul teribil in care A MURIT (VIDEO)

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit, luni dimineata, dupa ce masina in care se afla s-a izbit de mai multi copaci in dreptul localitatii Sacele. Primele date ale anchetei, arata ca acesta circula cu vi.

Informatii halucinante dupa accidentul lui Razvan Ciobanu. Satenii ar fi luat lucruri din masina creatorului de moda - VIDEO

Noi informatii socante ies la iveala dupa accidentul din localitatea Sacele, judetul Constanta, unde si-a pierdut viata Razvan Ciobanu. Potrivit unor surse, mai multi sateni s-ar fi dus si ar fi luat.

Iubitul lui Razvan Ciobanu, prima reactie dupa moartea designerului. Cei doi se impacasera de curand

Razvan Ciobanu si iubitul sau, Marius, s-au impacat dupa despartirea de scandal. Cel putin asta speculau taloidele cu cateva zile inainte ca designerul sa-si piarda viata intr-un cumplit.

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident de masina [VIDEO]

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit luni dimineata, intr-un accident rutier petrecut in judetul Constanta, dupa ce masina pe care o conducea a lovit mai multi copaci, transmite News. ro. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, luni dimineata a avut loc un grav accident rutier la iesirea din localitatea Sacele spre Navodari. Un [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )