Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ultimatumul dat de Donald Trump sauditilor in razboiul privind pretul petrolului: Scadeti productia sau veti pierde sprijinul militar american

B1 B1,
Ultimatumul dat de Donald Trump sauditilor in razboiul privind pretul petrolului: Scadeti productia sau veti pierde sprijinul militar american

In timp ce Statele Unite au presat Arabia Saudita sa puna capat razboiului, privind pretul petrolului cu Rusia, presedintele Donald Trump le-a dat liderilor sauditi un ultimatum. intr-o convorbire. continuă pe B1

Ce provocare mortala i-a adresat Anna Wintour lui Donald Trump!

Ieri, pe site-ul Vogue, Anna Wintour, redactorul sef al prestigioasei reviste, i-a adresat Presedintelui Donald Trump o provocare mortala! Iata despre ce este vorba! .

Donald Trump spune ca Beijingul vrea ca el sa piarda alegerile prezidentile din noiembrie

Presedintele american Donald Trump a afirmat miercuri ca in opinia sa modul in care China gestioneaza criza provocata de noul coronavirus este o dovada ca Beijingul 039;039;va face tot posibilul039;039; pentru a-l face sa piarda alegerile prezidentiale din luna.

SUA: Donald Trump acuza China ca face tot posibilul ca el sa piarda alegerile din noiembrie in favoarea lui Joe Biden

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a declarat miercuri ca el crede ca modul in care China gestioneaza situatia provocata de noul coronavirus este dovada clara ca Beijing va face tot ce i.

Donald Trump sustine ca Beijingul va face tot posibilul ca el sa piarda alegerile prezidentiale din noiembrie

Donald Trump a declarat, intr-un interviu acordat Reuters in Biroul Oval, ca Beijingul vrea ca el sa nu fie reales presedinte si ca are in vedere diferite variante referitor la consecintele pe care China le-ar putea suporta pentru felul in care a gestionat pandemia.

Pandemia Covid-19. Presedintele Donald Trump le ordona producatorilor de carne sa-si mentina activitatea, pe fundul temerii de penurie alimentara

Presedintele american Donald Trump a semnat marti un ordin executiv prin care le cere producatorilor de carne din SUA sa-si mentina activitatea, pe fondul temerilor de penurii cauzate de pandemia de coronavirus, a anuntat Casa Alba, citata de AFP.

Donald Trump acuza China de non combat in privinta extinderii focarelor de coronavirus!

Donald Trump si-a reluat ieri atacurile asupra Chinei, spunand ca administratia sa a efectuat inves.

Coronavirus: Donald Trump le cere producatorilor de carne din SUA sa isi mentina activitatea

Presedintele american Donald Trump a semnat marti un ordin executiv prin care le cere producatorilor de carne din SUA sa isi mentina activitatea, pe fondul temerilor de penurii cauzate de pandemia de coronavirus, a anuntat Casa Alba, citata miercuri de AFP, scrie Agerpres.

Donald Trump le ordona producatorilor de carne din SUA sa-si mentina activitatea

Presedintele american Donald Trump a semnat, marti, un ordin executiv prin care le cere producatorilor de carne din SUA sa-si mentina activitatea, pe fondul temerilor de penurii cauzate de pandemia de coronavirus, a anuntat Casa Alba.

Iohannis, despre discutia cu Donald Trump: Am vorbit despre impactul economic, despre masurile de relaxare si despre securitatea flancului estic al NATO

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca a discutat cu presedintele SUA, Donald Trump, despre masurile luate de ambele tari legate de pandemie, despre necesarul Romaniei de materiale, dar si despre impactul economic, masuri de relaxare si securitatea pe flancul estic.

Donald Trump pastreaza misterul despre disparitia lui Kim Jong-un: Stiu chiar foarte bine, dar nu pot spune mai multe

Donald Trump, presedintele SUA, a facut luni declaratii despre liderul nord-coreean Kim Jong-un, pastrand misterul disparitiei acestuia din spatiul public.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )