Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ultimele audieri din dosarul Colectiv au loc astazi la Tribunalul Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Ultimele audieri din dosarul Colectiv au loc astazi la Tribunalul Bucuresti

Ultimii trei inculpati din dosarul Colectiv vor fi audiati joi la Tribunalul Bucuresti, urmand a se trece la dezbateri finale in procesul in care sunt judecati patronii clubului si fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone. continuă pe Hotnews

Ultimele audieri in dosarul Colectiv au loc astazi

Ultimii trei inculpati din dosarul Colectiv vor fi audiati joi la Tribunalul Bucuresti, urmand a se trece la dezbateri finale in procesul in care sunt judecati patronii clubului si fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone.

Ultimii trei inculpati din dosarul Colectiv, audiati la Tribunalul Bucuresti

Ultimii trei inculpati din dosarul Colectiv vor fi audiati joi la Tribunalul Bucuresti, urmand a se trece la dezbateri finale in procesul in care sunt judecati patronii clubului si fostul primar al Sectorului 4.

Dupa ce timp de doi ani a fost blocat pe chestiuni de procedura, ultimii trei inculpati din dosarul Colectiv vor fi audiati. Ce urmeaza dupa aceea

Ultimii trei inculpati din dosarul Colectiv vor fi audiati joi la Tribunalul Bucuresti, in procesul in care sunt judecati patronii clubului si fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone,.

Tribunalul Bucuresti: Lunea viitoare vor avea loc dezbaterile finale in dosarul Colectiv

Tribunalul Bucuresti a stabilit, joi, sa aiba loc lunea viitoare dezbateri finale in dosarul Colectiv, in care sunt judecati, printre altii, fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone si patronii.

Tribunalul Bucuresti a decis: Dezbaterile finale in dosarul Colectiv vor avea loc lunea viitoare in dosar sunt judecati, printre altii, fostul primar Piedone si patronii clubului

Dezbaterile finale in dosarul Colectiv, in care sunt judecatifostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone, patronii clubului si altii, vor avea loc lunea viitoare, a stabilit, joi, Tribunalul Bucuresti,.

Informatie-bomba din dosarul Caracal. Ultima persoana care a vazut-o pe Luiza Melencu a fost audiata

Informatie-bomba din dosarul Caracal. Anchetatorii au reusit sa o audieze pe ultima persoana care a vazut-o pe Luiza Melencu, inainte ca fata sa se urce in masina lui Gheorghe Dinca. E vorba despre.

Audierile in dosarul Colectiv s-au terminat. Lunea viitoare, dezbaterile finale

Joi seara, dupa ultimele audieri, magistratii Tribunalului Bucuresti au anuntat ca cercetarea judeca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )