Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ultimii trei inculpati din dosarul Colectiv, audiati la Tribunalul Bucuresti

Antena3 Antena3,
Ultimii trei inculpati din dosarul Colectiv, audiati la Tribunalul Bucuresti

Ultimii trei inculpati din dosarul Colectiv vor fi audiati joi la Tribunalul Bucuresti, urmand a se trece la dezbateri finale in procesul in care sunt judecati patronii clubului si fostul primar al Sectorului 4. continuă pe Antena3

Dupa ce timp de doi ani a fost blocat pe chestiuni de procedura, ultimii trei inculpati din dosarul Colectiv vor fi audiati. Ce urmeaza dupa aceea

Ultimii trei inculpati din dosarul Colectiv vor fi audiati joi la Tribunalul Bucuresti, in procesul in care sunt judecati patronii clubului si fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone,.

Ultimele audieri din dosarul Colectiv au loc astazi la Tribunalul Bucuresti

Ultimii trei inculpati din dosarul Colectiv vor fi audiati joi la Tribunalul Bucuresti, urmand a se trece la dezbateri finale in procesul in care sunt judecati patronii clubului si fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone.

Ultimele audieri in dosarul Colectiv au loc astazi

Ultimii trei inculpati din dosarul Colectiv vor fi audiati joi la Tribunalul Bucuresti, urmand a se trece la dezbateri finale in procesul in care sunt judecati patronii clubului si fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone.

Tribunalul Bucuresti a decis: Dezbaterile finale in dosarul Colectiv vor avea loc lunea viitoare in dosar sunt judecati, printre altii, fostul primar Piedone si patronii clubului

Dezbaterile finale in dosarul Colectiv, in care sunt judecatifostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone, patronii clubului si altii, vor avea loc lunea viitoare, a stabilit, joi, Tribunalul Bucuresti,.

Tribunalul Bucuresti: Lunea viitoare vor avea loc dezbaterile finale in dosarul Colectiv

Tribunalul Bucuresti a stabilit, joi, sa aiba loc lunea viitoare dezbateri finale in dosarul Colectiv, in care sunt judecati, printre altii, fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone si patronii.

CSALB: Beneficiile negocierilor dintre consumatori si banci depasesc 2 milioane de euro in ultimii trei ani si jumatate

Negocierile purtate intre consumatori si banciIFN-uri prin intermediul conciliatorilor au adus, in ultimii trei ani si jumatate, beneficii ce depasesc 2 milioane de euro, a declarat, marti, Alexandru Paunescu, presedintele Colegiului de Coordonare al Centrului de Solutionare Alternativa a Litigiilor in domeniul Bancar CSALB), citat de Agerpres. Cifra obtinuta in urma concilierii de la momentul in care CSALB a inceput sa functioneze efectiv si pana acum este de aproximativ 2,15 mil. euro, a spus Alexandru Paunescu, la conferinta anuala a Centrului de Solutionare Alternativa a Litigiilor in domeniul Bancar.

Informatie-bomba din dosarul Caracal. Ultima persoana care a vazut-o pe Luiza Melencu a fost audiata

Informatie-bomba din dosarul Caracal. Anchetatorii au reusit sa o audieze pe ultima persoana care a vazut-o pe Luiza Melencu, inainte ca fata sa se urce in masina lui Gheorghe Dinca. E vorba despre.

Trei banci din America, prabusite in ultima luna

Trei banci din America s-au prabusit in ultima luna, ducand la patru numarul total al institutiilor de credit intrate in colaps in acest an, in SUA. intr-o tara cu aproximativ 4. 700 de creditori asigurati la nivel federal, aces and 172;ta este un numar mic. Dar, avand in vedere ca anul trecut totalul bancilor in colaps a fost zero, tendinta merita urmarita, conform ft. com.

Manifestantii asediati de trei zile din Hong Kong refuza sa se predea

Zeci de manifestanti in favoarea democratiei asediati de duminica intr-un campus din Hong Kong au refuzat marti sa se predea, in pofida unor indemnuri in acest sens ale autoritatilor locale si unor amenintari cu o interventie tot mai explicite ale Guvernului chinez, relateaza AFP.

Handbal: Trei sportive din nationala Romaniei ar fi folosit proceduri interzise de WADA si risca suspendari - presa

Cu cateva zile inaintea participarii la Campionatul Mondial din Japonia, echipa nationala de handbal feminin a primit o lovitura grea. Federatia Romana de specialitate a fost notificata in privinta unor componente ale lotului lui Tomas Ryde, ca ar fi folosit niste proceduri interzise de WADA, in tentativa de a-si imbunatati performantele sportive.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )