Libnet.ro
UNICEF

21:15

Seful OPOZITIEI din Romania, Ludovic Orban, intalnire importanta cu vicepresedintele Comisiei Europene Am discutat despre OUG 114 - TAXA PE LACOMIE

B1 B1,
Seful OPOZITIEI din Romania, Ludovic Orban, intalnire importanta cu vicepresedintele Comisiei Europene Am discutat despre OUG 114 - TAXA PE LACOMIE

Presedintele PNL, Ludovic Orban, s-a intalnit vineri cu vicepresedintele Comisiei Europene, Andrus Ansip. Cei doi oficiali au discutat despre OUG 114 TAXA PE LACOMIE), dar si desprepiata unica digitala. continuă pe B1

Ludovic Orban ii cere guvernului Dancila sa sustina candidatura Laurei Codruta Kovesi si sa nu puna Romania in situatia de a se face de ras

Presedintele PNL, Ludovic Orban, i-a transmis joi o scrisoare deschisa Vioricai Dancila in care ii cere sa respecte deviza mandru ca sunt roman si sa sustina candidatura Laurei Codruta Kovesi in cursa pentru functia de procuror sef european.

Ludovic Orban, dupa ce Kovesi a castigat votul din Comisia LIBE: Romania trebuie sa fructifice acest moment(VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a reactionat miercuri dupa ce Laura Coduta Kovesi a castigat votul din Comisia LIBE pentru postul de procuror-sef european. Liderul liberal a subliniat ca Romania.

Planul PNL pentru ingroparea Ordonantei lui Teodorovici. Ludovic Orban, anunt de ULTIM MOMENT despre Taxa pe lacomie

PNL face tot ce este posibil pentru abrogarea Ordonantei 114 Taxa pe lacomie), care ar putea trimite Romania in recesiune. Ludovic Orban a anuntat, miercuri, in Parlament, ca Partidul National Liberal va.

LUDOVIC ORBAN: Somez Guvernul sa dea un mandat de sustinere pentru Kovesi

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a transmis astazi o scrisoare deschisa premierului Viorica Dancila in care someaza Guvernul sa dea un mandat de vot favorabil candidaturii Laurei Codruta Kovesi pentru pozitia de Procuror sef al Uniunii Europene.

LUDOVIC ORBAN: PNL solicita prelungirea termenului de dezbatere in Senat a OUG 114/2018

PNL va solicita prelungirea termenului de dezbatere in Senat a OUG 114/2018, pentru a se evita adoptarea tacita, a anuntat astazi presedintele liberalilor, Ludovic Orban.

Ludovic Orban, catre Dancila: Guvernul Romniei este obligat sa acorde un mandat de vot favorabil candidaturii Laurei Codruta Kovesi la functia de procuror-sef european

Presedintele PNL, Ludovic Orban, i-a transmis joi o scrisoare premierului Viorica Dancila in care scrie ca Guvernul Romaniei este obligat sa acorde un mandat de vot favorabil candidaturii Laurei Codruta Kovesi pentru pozitia de Procuror sef al Uniunii Europene. Acesta a subliniat ca sansa ca viitorul procuror-sef european sa fie Laura Codruta Kovesi este una extrem de mare, iar probabilitatea ca PSD si ALDE sa o blocheze este una extrem de mica.

IONUT SIMION (PWC ROMANIA): Ordonanta 114 a reusit sa clarifice multe dintre incertitudinile din Romania

Ordonanta 114 a reusit sa clarifice multe dintre incertitudinile din Romania referitoare la aparitia unor decalaje sau distorsiuni economice iar colegii din energie, telecom sau servicii bancare au primit un boost de energie de la aceasta Ordonanta.

VIDEO Cum arata si ce poate Loganul electric, prototip: viteza maxima - 110 km/h, autonomie - 200 km. Inginerul Marc Areny: Orice service din Romania poate face conversia

Loganul electric ar putea fi masina low-cost perfecta pentru buzunarul si strazile romanilor crede inginerul francez Mark Areny. El a reusit sa transforme un Logan obisnuit intr-o masina electrica functionala si crede ca orice service din Romania ar putea face aceasta conversie, cu costuri de cel mult 15. 000 de euro. Dacia ar putea introduce pe piata o astfel de masina in 6-12 luni, daca piata va cere acest lucru, dar romanii nu sunt inca foarte convinsi - spune Marc Areny, intr-un interviu pentru HotNews. Loganul electric are o baterie de 35 de kWh, iar schimbatorul de viteze a fost inlocuit cu doua butoane pentru mersul inainte si inapoi.

Unde se afla cea mai mare rezerva de aur din Romania si care este valoarea ei

Cel mai mare zacamant de aur si cupru din Romania se gaseste la Rovina. Cele peste 200 de tone de la Rovina ar valora peste 5 miliarde de dolari. Rovina este al doilea cel mai mare zacamant aurifer din Europ.

Scolile din Romania au toaleta in curte si Andronescu viseaza la Spatiul European al Educatiei

Ca parte a eforturilor Romaniei de a detine presedintia Consiliului European, Ecaterina Adronescu a facut niste promisiuni legate de crearea Spatiului European al Educatiei. Din cate se pare, ministrul Educatiei a uitat ca romanii au toaleta in curte. in urma cu aproximativ o luna, Ministerul Educatiei inainta o statistica ingrijoratoare legata de conditiile din scolile [] .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )