Libnet.ro
UNICEF

10:15

IN ULTIMELE DOUA LUNI, Zeci de jurnalisti au murit din cauza noului coronavirus

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN ULTIMELE DOUA LUNI, Zeci de jurnalisti au murit din cauza noului coronavirus

Zeci de jurnalisti au murit din cauza noului coronavirus din martie in lume, a estimat vineri organizatia elvetiana PEC Press Emblem Campaign), deplangand o protectie insuficienta a angajatilor din mass-media care relateaza despre pandemie, scrie AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Zeci de jurnalisti au murit, in ultimele doua luni, din cauza noului coronavirus

Zeci de jurnalisti au murit din cauza noului coronavirus din martie in lume, a estimat vineri organizatia elvetiana PEC Press Emblem Campaign), deplangand o protectie insuficienta a angajatilor din mass-media care relateaza despre pandemie, scrie AFP.

Medic din Hunedoara, mort din cauza coronavirusului cu doua zile inainte de pensie. Primarul cere testarea tuturor angajatilor spitalului

Un doctor din judetul Hunedoara a murit din cauza coronavirusului, anunta primarul din Brad, Florin Cazacu. Este vorba despre al treilea medic din Romania care pierde lupta cu virusul.

Povestea doctoritei din Brad care a murit din cauza coronavirusului: Lucra in spitalul din oras de 37 de ani, urma sa se pensioneze in luna mai A ramas fara plamani in clinica unde este medic fiica sa

Doctorita din Brad care a murit din cauza coronavirusului a lucrat la spitalul din oras timp de 37 de ani si a condus Sectia de Medicina Interna. Urma sa implineasca 70 de ani in luna mai, cand voia sa se pensioneze. A ramas fara plamani dupa mai bine de doua saptamani de spitalizare la terapie intensiva, la Cluj, in clinica unde lucreaza fiica sa, tot medic. Posibila sursa a infectiei este o pacienta pe care doctorita o internase pentru probleme digestive si care nu avea simptome specifice COVID-19. Pacienta a fost externata, intre timp, si testata ulterior, abia dupa ce coronavirusul a fost confirmat in cazul doctoritei.

in cartierele sarace din Marea Britanie se inregistreaza de doua ori mai multe decese din cauza COVID-19 - studii

Noul coronavirus ucide de doua ori mai mult in cartierele defavorizate din Marea Britanie. Numarul deceselor este mai mare in randul populatiei de culoare sau al minoritatilor, acestia fiind mai expusi la virus din cauza meseriilor pe care le au, releva doua studii distincte aparute vineri, scrie AFP.

Doi ani in doar doua luni - Seful Microsoft spune ca s-a accelerat digitalizarea intr-un mod nemaivazut din cauza crizei Covid-19

Microsoft a afisat joi rezultate financiare foarte bune, aplicatia Teams are 75 de milioane de useri, iar transformarea digitala a fost uimitor de rapida, ultimele doua luni fiind echivalentul a doi ani, spune CEO-ul companiei, Satya Nadella. El estimeaza ca actuala criza va fi urmata de o faza hibrida de lunga durata unde o parte din munca se va face de acasa si o alta parte de la birou. Compania are o capitalizare de peste 1. 300 de miliarde dolari.

Vaccinurile pentru rujeola, in pericol sa nu se mai livreze din cauza blocajelor aeriene

UNICEF avertizeaza ca zeci de tari risca sa nu mai primeasca vaccinuri, in special pe cel pentru rujeola, din cauza restrictiilor de transport aerian decise pe fondul pandemiei de coronavirus. intreruperea vaccinarii de rutina, in special in tarile cu sistem de sanatate fragil, ar putea duce la epidemii dezastruoase.

Statele Unite au inregistrat o scadere economica de 4,8%, din cauza pandemiei

Statele Unite au inregistrat o scadere economica de 4,8% in primul trimestru al anului 2020, din cauza pandemiei provocate de coronavirus, anunta administratia Donald Trump.

Bilantul epidemiei de coronavirus a ajuns la 695 decese. Ultimele doua victime raportate sunt din Bacau

Bilantul epidemiei de coronavirus in Romania a ajuns, joi dimineata, la 695 de decese. Ultimele doua victime raportate de Grupul de Comunicare Strategica sunt pacienti din judetul Bacau, in varsta de 51,.

SUA inregistreaza peste doua mii de morti din cauza Covid-19 a treia zi consecutiv

Statele Unite au inregistrat 2. 053 de morti din cauza noului coronavirus in ultimele 24 de ore, potrivit Universitatii Johns Hopkins.

Statul New York anuleaza alegerile prezidentiale primare, din cauza pandemiei de coronavirus

Statul New York a anulat luni alegerile prezidentiale primare, care fusesera deja amanate de la sfarsitul lunii aprilie pentru date de 23 iunie, din cauza ingrijorarilor ca scrutinul ar fi un risc inutil in timpul pandemiei de coronavirus.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )