Libnet.ro
UNICEF

11:01

Ultimele informatii despre starea de sanatate a avocatului Daniel Ionascu

Antena3 Antena3,
Ultimele informatii despre starea de sanatate a avocatului Daniel Ionascu

Doctorul care l-a operat pe avocatul Daniel Ionascu a vorbit despre starea de sanatate a acestuia. Din declaratiile sale, avocatul se afla in afara oricarui pericol. Domnul avocat Ionascu este pacientul. continuă pe Antena3

Carmen Harra, previziune sumbra pentru Daniel Ionascu

Dupa ce avocatulDaniel Ionascua fost implicat intr-un accident rutier grav, Carmen Harra a facut previziuni despre starea lui de sanatate de acum si de pe viitor. A avut noroc. Nu i-a fost.

Avocatul Daniel Ionascu, implicat intr-un grav accident de circulatie. Medicii actioneaza de urgenta pentru a-i salva viata

Daniel Ionascu a suferit un accident grav de masina in urma cu putin timp. Avocatul a fost transportat de urgenta la spital si este operat de urgenta in aceste momente. Avocatul Daniel Ionascu a.

Avocatul vedetelor, Daniel Ionascu, implicat intr-un grav accident de circulatie. Sansele de supravietuire...

Avocatul Daniel Ionascu se zbate intre viata si moarte, dupa ce, marti, a suferit un grav accident de masina pe autostrada A2. Ionascu, supranumit avocatul vedetelor a fost transportat de urgenta la.

Tudorel Toader, noi informatii despre extradarea lui Sebastian Ghita: Luni ma intalnesc cu ministrul Justitiei din Serbia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a dat, marti, noi informatii despre extradarea lui Sebastian Ghita. Toader este de parere ca Romania si-a indeplinit obligatiile si precizeaza ca luni va avea o.

Documentul MCV din 2012. Primele reactii, dupa ce oficialii europeni au cerut detalii despre starea justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, marti, ca a primit scrisoarea premierului Viorica Dancila prin care aceasta ii solicita sa ii comunice daca in perioada 2012-2018 Comisia Europeana a cerut informatii cu privire la situatia juridica in.

Doi ministri, informatii despre problema inundatiilor din Romania: Am dispus evaluarea tuturor digurilor

Problema inundatiilor din Romania devine din ce in ce mai serioasa, iar tara noastra risca amenzi uriase din aceasta cauza. Valoarea pagubelor provocate de inundatii incepand cu anul 2004 a fost evaluata la.

Dragnea anunta ca Viorica Dancila va solicita clarificari Bruxellesului, dupa ce Antena 3 a prezentat o cerinta din 2012 atribuita Comisiei Europene si care ar fi cerut informatii despre dosare celebre precum Nastase si Voiculescu

Premierul Viorica Dancila si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, vor transmite o scrisoare Comisiei Europene prin care vor cere clarificari, dupa ce Mihai Gadea a prezentat duminica seara, la Antena 3, un document care ar reprezenta o lista de cerinte adresate in 2012 Guvernului Romaniei si care includeau, potrivit sursei citate, informatii legate de pasii procedurali ai procuratorii in cazul unor dosare in care erau vizate nume grele precum Adrian Nastase, Dan Voiculescu, Catalin Voicu sau George Becali.

Romania va fi lovita de un val cumplit de ger! Ultimele informatii de la directorul ANM

Este trecut de jumatatea lunii martie, dar iarna a pus din nou stapanire pe Romania. Traficul aerian e dat peste cap. Zeci de aeronave au avut intarzieri de pana la 50 de minute, ca urmare a operatiunilor de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )