Libnet.ro
UNICEF

13:15

Avocatul vedetelor, Daniel Ionascu, implicat intr-un grav accident de circulatie. Sansele de supravietuire...

B1 B1,
Avocatul vedetelor, Daniel Ionascu, implicat intr-un grav accident de circulatie. Sansele de supravietuire...

Avocatul Daniel Ionascu se zbate intre viata si moarte, dupa ce, marti, a suferit un grav accident de masina pe autostrada A2. Ionascu, supranumit avocatul vedetelor a fost transportat de urgenta la. continuă pe B1

Avocatul Daniel Ionascu, implicat intr-un grav accident de circulatie. Medicii actioneaza de urgenta pentru a-i salva viata

Daniel Ionascu a suferit un accident grav de masina in urma cu putin timp. Avocatul a fost transportat de urgenta la spital si este operat de urgenta in aceste momente. Avocatul Daniel Ionascu a.

Carmen Harra, previziune sumbra pentru Daniel Ionascu

Dupa ce avocatulDaniel Ionascua fost implicat intr-un accident rutier grav, Carmen Harra a facut previziuni despre starea lui de sanatate de acum si de pe viitor. A avut noroc. Nu i-a fost.

Ultimele informatii despre starea de sanatate a avocatului Daniel Ionascu

Doctorul care l-a operat pe avocatul Daniel Ionascu a vorbit despre starea de sanatate a acestuia. Din declaratiile sale, avocatul se afla in afara oricarui pericol. Domnul avocat Ionascu este pacientul.

UPDATE Grav accident rutier in Olanda: Cinci romani morti si trei raniti

Cinci cetateni romani si-au pierdut viata si alte patru persoane, dintre care 3 romani, au fost grav ranite intr-un grav accident auto produs luni, pe drumul N270, la est de Helmond, Noord-Brabant, in Olanda. Autoritatile din Romania au fost informate in legatura cu acest accident, iar Ambasada Romaniei la Haga se afla in contact cu familiile victimelor, a declarat marti pentru Agerpres o sursa din cadrul reprezentantei diplomatice.

Prahova: 6 persoane au fost ranite intr-un GRAV accident rutier

Sase persoane au fost ranite, intre care trei copii, intr-un accident rutier produs, sambata, in zona de nord a Ploiestiului. Toate victimele au fost transportate la spital. Doua autoturisme s-au ciocnit.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )