Libnet.ro
UNICEF

09:01

Avocatul Daniel Ionascu, implicat intr-un grav accident de circulatie. Medicii actioneaza de urgenta pentru a-i salva viata

Antena3 Antena3,
Avocatul Daniel Ionascu, implicat intr-un grav accident de circulatie. Medicii actioneaza de urgenta pentru a-i salva viata

Daniel Ionascu a suferit un accident grav de masina in urma cu putin timp. Avocatul a fost transportat de urgenta la spital si este operat de urgenta in aceste momente. Avocatul Daniel Ionascu a. continuă pe Antena3

Avocatul vedetelor, Daniel Ionascu, implicat intr-un grav accident de circulatie. Sansele de supravietuire...

Avocatul Daniel Ionascu se zbate intre viata si moarte, dupa ce, marti, a suferit un grav accident de masina pe autostrada A2. Ionascu, supranumit avocatul vedetelor a fost transportat de urgenta la.

Ultimele informatii despre starea de sanatate a avocatului Daniel Ionascu

Doctorul care l-a operat pe avocatul Daniel Ionascu a vorbit despre starea de sanatate a acestuia. Din declaratiile sale, avocatul se afla in afara oricarui pericol. Domnul avocat Ionascu este pacientul.

Carmen Harra, previziune sumbra pentru Daniel Ionascu

Dupa ce avocatulDaniel Ionascua fost implicat intr-un accident rutier grav, Carmen Harra a facut previziuni despre starea lui de sanatate de acum si de pe viitor. A avut noroc. Nu i-a fost.

UPDATE Grav accident rutier in Olanda: Cinci romani morti si trei raniti

Cinci cetateni romani si-au pierdut viata si alte patru persoane, dintre care 3 romani, au fost grav ranite intr-un grav accident auto produs luni, pe drumul N270, la est de Helmond, Noord-Brabant, in Olanda. Autoritatile din Romania au fost informate in legatura cu acest accident, iar Ambasada Romaniei la Haga se afla in contact cu familiile victimelor, a declarat marti pentru Agerpres o sursa din cadrul reprezentantei diplomatice.

Prahova: 6 persoane au fost ranite intr-un GRAV accident rutier

Sase persoane au fost ranite, intre care trei copii, intr-un accident rutier produs, sambata, in zona de nord a Ploiestiului. Toate victimele au fost transportate la spital. Doua autoturisme s-au ciocnit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )