Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ultimele zile in care puteti rezerva un bilet redus pentru Business Summiturile, din cadrul Bucharest Technology Week! (P)

România Liberă România Liberă,
Ultimele zile in care puteti rezerva un bilet redus pentru Business Summiturile, din cadrul Bucharest Technology Week! (P)

Pe 3 mai e sfarsitul perioadei Regular Registration. Asadar, sunt ultimele zile in care iti poti rezerva un bilet redus pentru Business Summiturile, din cadrul Bucharest Technology Week. continuă pe România Liberă

Tanara gasita moarta intr-un parau, dupa mai multe zile de disparitie. Ultimul bilet lasat pentru parinti are un mesaj sfasietor. Rudele nu se pot opri din plans

O adolescenta din Carolina de Sud, care a fost data disparuta de familie, a fost gasita moarta intr-un parau, desi lasase un bilet acasa ca se va intoarce curand, scrie.

Majoritatea turistilor care si-au cumparat pachete pentru minivacanta de 1 Mai au ales destinatiile autohtone

Majoritatea turistilor care si-au cumparat pachete pentru minivacanta de 1 Mai au ales destinatiile din Romania, cu precadere litoralul si statiunile balneo, dar si zonele montane, la preturi incepand cu 180 lei pentru trei zile, spun reprezentantii turoperatorilor din turism.

Vestea care cade ca un traznet pentru Elena Basescu de 1 Mai. Ce a facut fostul ei sot

Noul sezon estival pare sa fi inceput cat se poate de bine pentru fostul sot al Elenei Basescu, pentru ca Syda s-a lipit de o tanara absolut superba, in mini-vacanta.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2269 seconds )