Libnet.ro
UNICEF

17 Mai.

Tanara gasita moarta intr-un parau, dupa mai multe zile de disparitie. Ultimul bilet lasat pentru parinti are un mesaj sfasietor. Rudele nu se pot opri din plans

Antena3 Antena3,
Tanara gasita moarta intr-un parau, dupa mai multe zile de disparitie. Ultimul bilet lasat pentru parinti are un mesaj sfasietor. Rudele nu se pot opri din plans

O adolescenta din Carolina de Sud, care a fost data disparuta de familie, a fost gasita moarta intr-un parau, desi lasase un bilet acasa ca se va intoarce curand, scrie. continuă pe Antena3

Zlatan Ibrahimovic, operat cu succes in SUA - Recuperarea va dura mai multe luni

Zlatan Ibrahimovic a fost operat cu succes in SUA, dupa ce a suferit o ruptura a ligamentelor incrucisate de la genunchiul drept. Sportivul suedez, jucator al celor de la Manchester United, va ramane mai multe luni in America pentru recuperare.

Alerta de securitate in Times Square, New York! Mai multe pachete suspecte, gasite in zona

Alerta de securitate in centrul metropolei New York! Autoritatile au inchis mai multe artere, dupa ce au fost descoperite doua pachete suspecte, relateazaNY Daily Post. Pachetele.

Cinci arestari si mai multe arme confiscate intr-o operatiune antiterorista din Franta

Patru barbati si o femeie au fost arestati marti in mai multe locuri din Franta. Mai mult, arme au fost confiscate de catre serviciile antiteroriste, care se tem de o posibila actiune violenta, potrivit.

Care sunt zonele din Bucuresti unde se vor construi cele mai multe apartamente noi

Topul zonelor in care se vor construi cele mai multe apartamente noi in 2017-2019 sunt Baneasa-Sisesti-Sos. Gh. Ionescu Sisesti, Barbu Vacarescu-Floreasca, Pipera, Aviatiei-Baneasa si Soseaua.

Nord-vestul Canadei ZGUDUIT de un cutremur cu magnitudinea de 6,2! Seismul a fost urmat de mai multe replici (FOTO)

Nord-vestul Canadei a fost zguduit de un cutremur cu magnitudinea de 6,2. Anuntul a fost facut de Institutul american de geofizica USGS), care a precizat ca seismul a fost urmat de mai multe replici puternice,.

Analiza: Donald Trump a avut 470 de tweet-uri in primele 99 de zile de mandat. Cand a scris cele mai multe mesaje

Presedintele Donald Trump, a scris de 470 de ori de pe contul @realDonaldTrump Twitter, in primele 99 de zile la Casa Alba, potrivit unei analize ABC News. Jurnalistii au analizat continutul tweet-urilor, ocaziile in care Trump a scris cele mai multe astfel de mesaje, in ce perioada a zilei au fost trimise si daca au provenit de pe un dispozitiv iPhone sau Android.

Mandatul de arestare preventiva in cazul lui Laurentiu Capotescu, prelungit cu 30 de zile. Patronul barului de striptease a obligat mai multe minore sa se prostitueze in Spania

Capotescu zis Patatu) si finii sai Cristian Bulacu si Alin Florescu, dar si Sorin Ciuca, au fost arestati pentru trafic de minori. Inculpatii sunt acuzati ca au obligat mai multe tinere minore sa se prostitueze in Spania.

Deloitte: In Romania se solicita cele mai multe documente pentru obtinerea codului de TVA, din 13 tari analizate

Procedura de inregistrare in scop de TVA din Romania este una dintre cele mai dificile din 13 state membre ale Uniunii Europene analizate, prin prisma criteriilor pe care firmele trebuie sa le indeplineasca in acest scop. Procedurile cel mai simplu de.

VIDEO Alegeri Franta. Le Pen a plagiat mai multe pasaje dintr-un discurs sustinut de Fillon

Marine Le Pen, candidata Frontului National FN, extrema dreapta) la presedintia Frantei, a plagiat, in discursul pe care l-a sustinut la Villepinte, cu prilejul zilei de 1 Mai, cel putin patru pasaje din discursul pe care conservatorul Francois Fillon l-a sustinut la jumatatea lui aprilie la Puy-en-Velay, a constatat AFP.

MI5 a ignorat mai multe avertismente despre un spion sovietic pentru ca veneau de la o agenta sub acoperire

Mona Maund a reusit sa patrunda in anii 1930 in randurile comunistilor si l-a identificat pe cel mai vechi spion britanic al Uniunii Sovietice. insa avertismentele ei au fost ignorate cu desavarsire de catre superiorul ierarhic, care nu credea in capacitatea unei femei in spionaj, relateaza Bloomberg.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2445 seconds )