Libnet.ro
UNICEF

06:15

IN ULTIMII 20 DE ANI Fondul de Garantare a Creditului Rural a acordat garantii de 10,6 miliarde lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN ULTIMII 20 DE ANI Fondul de Garantare a Creditului Rural a acordat garantii de 10,6 miliarde lei

Fondul de Garantare a Creditului Rural FGCR) a acordat, in ultimii 20 de ani, 118. 000 de garantii, in valoare totala de 10,6 miliarde de lei, arata datele oficiale prezentate de directorul adjunct al institutiei, Diana Lazar, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Rugby: Romnia ncheie 2018 pe locul 18 n lume - Cea mai slaba pozitionare din ultimii sase ani

Nationala de rugby a Romaniei incheie anul pe locul 18 in ierarhia internationala din 105 tari), cea mai slaba pozitionare din ultimii sase ani.

PSRM: in ultimii patru ani nu s-a facut nimic pentru a investiga furtul miliardului

In ultimii patru ani nu a fost facut nimic pentru a investiga furtul miliardului si a recupera banii furati, se arata intr-o declaratie a PSRM, citata de IPN. Potrivit socialistilor, responsabilitatea pentru recuperarea banilor a fost pusa pe umerii poporului, inclusiv pe cele mai vulnerabile paturi sociale pensionari, persoane cu dizabilitati, familii cu multi copii, care au fost impusi, ca timp de 25 de ani, sa intoarca banii furati.

AVERTISMENT pentru romani! Ne asteapta CEA MAI GREA iarna din ultimii 8 ani

Meteorologii ii avertizeaza pe toti romanii care doresc sa isi petreaca sarbatorile de iarna in Marea Britanie ca arhipelagul ar putea infrunta cea mai friguroasa iarna din ultimii 8 ani, scrie.

Fotbalista Ocane Rogon a murit la doar 20 de ani

Oceane Rogon, membra a echipei de fotbal feminin En Avant de Guingamp, a murit marti, la doar 20 de ani, transmite clubul pe site-ul oficial, potrivit L'equipe. Cauza decesului nu a fost inca dezvaluita.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2131 seconds )