Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ultimul desen al directorului ziarului satiric, ucis in atentatul din Franta, prevestea un atac terorist (FOTO)

B1 B1,
Ultimul desen al directorului ziarului satiric, ucis in atentatul din Franta, prevestea un atac terorist (FOTO)

Celebrul caricaturist Stephane Charbonnier, zis Charb, si director al ziarului Charlie Hebdo, a realizat un desen satiric, in ultimul numar al publicatiei, care preconiza un atac terorist pana la sfarsitul. continuă pe B1

Premonitie a directorului de la Charlie Hebdo, in ultimul desen publicat inainte de a fi ucis: inca nu au fost atentate in Franta, asteptati pana in ianuarie (FOTO)

Celebrul caricaturist Stephane Charbonnier, zis Charb, si director al ziarului Charlie Hebdo, a realizat un desen satiric, in ultimul numar al publicatiei, care preconiza un atac terorist pana la sfarsitul.

Unul dintre politistii ucisi in atentatul din Franta se numea Ahmed

In atentatul terorist de la sediul ziarului Charlie Hebdo au murit si doi politisti. Unul dintre ei se numea Ahmed si avea 42 de ani, potrivit Le Figaro. El a fost ucis cu un glont tras in cap de unul dintre teroristii care strigau Allah Akbar si care, potrivit unui martor, s-a revendicat ca fiind membri Al Qaida.

Un membru al gruparii Stat Islamic lauda atentatul din Paris: Leii Islamului l-au razbunat pe Profet

Un membru sirian al gruparii jihadiste Statul Islamic a salutat atacul sangeros comis miercuri la sediul saptamanalului Charlie Hebdo, din Paris, soldat cu 12 morti si 11 raniti, declarand ca a fost o.

Presedintele PE, despre atentatul din Franta: Suntem profund socati de aceasta crima atroce care este un afront adus societatii civilizate (VIDEO)

Martin Schulz, presedintele Parlamentului European, a transmis un mesaj de condoleanta pentru familiile victimelor atacului terorist din Paris la publicatia satirica Charlie Hebdo. Suntem profund socati de.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )