Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ultimul episod din The Undoing, cea mai mare audienta pentru HBO de la finalul Big Little Lies

Adevărul Adevărul,
Ultimul episod din The Undoing, cea mai mare audienta pentru HBO de la finalul Big Little Lies

Ultimul episod din miniseria The Undoing, cu Nicole Kidman si Hugh Grant in rolurile principale, a generat cea mai mare audienta pentru HBO de la finalul sezonului secund al Big Little Lies de anul trecut, potrivit Variety. continuă pe Adevărul

Laura Vicol, candidat PSD la Camera Deputatilor: intr-un an, PNL a reusit sa ne provoace a doua cea mai mare scadere economica din UE

PNL conduce Romania de un an de zile si a reusit sa ne provoace a doua cea mai mare scadere economica din Uniunea Europeana.

Fostul sef al DSP Sibiu, care a demisionat cand judetul atinsese cea mai mare rata de infectare din tara, propus director medical interimar al spitalului TBC

Fostul director al Directiei de Sanatate Publica Sibiu, Gabriel Budescu, a fost propus pentru functia de director medical interimar al Spitalului de Pneumoftiziologie din Sibiu, scrie Turnul Sfatului. Budescu a demisionat de la sefia DSP Sibiu la jumatatea acestei luni, invocand motive medicale, dupa ce judetul atinsese cea mai mare rata de infectare din tara - 9 -, iar municipiul resedinta intrase in carantina, cu o incidenta de 12 la mia de locuitori.

Ion Chicu, despre situatia pandemica din R. Moldova: Cea mai mare vina o au Guvernul si politicienii

Guvernul in primul rand, politicienii in al doilea rand si populatia tarii poarta responsabilitatea pentru numarul mare de persoane din tara infectate cu COVID-19. Declaratia apartine premierului Ion Chicu si a fost facuta in cadrul emisiunii Cutia Neagra de la postul de televiziune TV8, noteaza IPN.

Claudiu Nasui: Avem cea mai mare saracie in munca din toata Europa

Deputatul USR Claudiu Nasui sustine ca una dintre cele mai mari probleme ale Romaniei, nivelul de sa.

Constanta pastreaza cea mai mare rata de infectare cu COVID-19 7,58 Judetele care completeaza topul negativ

Potrivit celor mai recente date publicate de Grupul de Comunicare Strategica, in ultimele 24 de ore, 5. 554 de persoane au fost depistate pozitiv cu COVID-19, iar 148dintre pacientii COVID-19 si-au pierdut.

Record negativ de decese in SUA din cauza pandemiei de coronavirus. Au fost inregistrate peste 2.500 de decese in ultimele 24 de ore

InStatele Unite ale Americiiau fost raportatepeste 2. 500 de decese din cauza infectiei cu Covid-19, in ultimele 24 de ore, potrivitUniversitatii Johns Hopkins. Este cea mai mare valoare din.

Digi 24: De ce au unele judete din Romania rata mortalitatii mai mare ca in alte state europene. in Alba se moare ca in Italia

Judete precum Hunedoara, Arges, Brasov, Bistrita, Arad, Caras-Severin si Braila au rate mai mari ale mortalitatii din cauza Covid-19 fata de state precum Italia si Germania deoarece nu testeaza suficient iar majoritatea noilor infectari confirmate sunt cazuri grave gasite in spital, conform biostatisticianului Valentin Parvu.

Cum a reactionat tatal Ralucai Pastrama cand a aflat de infidelitatea fiicei sale: Este cea mai mare rusine posibila

Vestea caPepesi Raluca Pastramavor sa divortezei-a luat prin surprindere atat pe admiratorii lor, cat si pe apropiati. Nici tatal Ralucai Pastrama, Nelu Pastrama, nu a ramas.

Scepticismul cu privire la vaccinul anti-COVID-19, din ce in ce mai mare. Presedintele Crucii Rosii: Tinde sa devina cea de-a doua pandemie

In timpul pandemiei de COVID-19, societatile s-au polarizatsi mai mult. Tensiunile se afla pe un trend ascendent, in contextul in care s-au format doua mari tabere, pro-vaccin si antivaccinisti.

Cea mai buna varza murata, secretul localnicilor din Milisauti. Reteta perfecta, doar aici se face asa

In sezonul rece, cand nu prea mai gasim legume proaspete, toate gospodinele trebaluiesc in bucutarie. Este deja impamantenit obiceiul de a avea in casa, cel putin un borcan mare cu varza murata. Dar, ca sa iasa treaba buna, exista retetesecrete,unele dintre ele pastrate din generatie in genratie. Este si cazul localnicilor din Milisauti, care au .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )