Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ultimul mesaj al Cristinei Topescu. Ce a transmis prezentatoarea TV a doua zi de Craciun

Adevărul Adevărul,
Ultimul mesaj al Cristinei Topescu. Ce a transmis prezentatoarea TV a doua zi de Craciun

Cristina Topescu a murit. Ultimul mesaj postat de regretata jurnalista pe pagina sa de socializare dateaza din 26 decembrie 2019, ora 21. in a doua zi de Craciun, prezentatoarea TV a transmis un mesaj cu referire directa la Papa Francisc care indeamna oamenii sa iubeasca animalele. continuă pe Adevărul

Cine este mama Cristinei Topescu. Unde locuieste acum si ce a decis dupa moartea fiicei ei

Cristina Topescu s-a stins cu aproximativ trei saptamani in urma, spre socul celor care au cunoscut-o pe indragita prezentatoare TV. Autoritatile au confirmat ca trupul neinsufletit al acesteia a fost gasit duminica, pe 12 ianuarie. La insistentele unei vecine, care a sunat la 112, a fost descoperit ca jurnalista se afla in casa si ar .

Mesajul emotionant postat de Lucian Mandruta la decesul Cristinei Topescu: Nu-i mai invidiati pe oamenii celebri

Un mesaj emotionant a fost postat de jurnalistul Lucian Mandruta, la aflarea vestii cutremuratoare despre decesul Cristinei Topescu, prezentatoarea TV care a murit la 59 de ani. Lucian Mandruta este socat de disparitia Cristinei Topescu, jurnalista care a murit singura, desi o cunoastea o lume intreaga.

Mihai Gadea, mesaj dupa moartea Cristinei Topescu: Era un om foarte bun, foarte generos

Mihai Gadea a transmis un mesaj emotionant dupa moartea Cristinei Topescu.

Mirela Vaida, mesaj dupa moartea Cristinei Topescu: Ne izolam, uitam unii de altii

Mirela Vaida a transmis un mesaj dupa moartea socanta a Cristinei Topescu.

Stefan Banica Jr, mesaj emotionant despre disparitia Cristinei Topescu: Vei avea intotdeauna un loc special in sufletul meu

Stefan Banica Jr a transmis un mesaj emotionant despre disparitia Cristinei Topescu. Cei doi au avut o relatie la inceputul anilor 90.

Mesaje coplesitoare dupa moartea Cristinei Topescu. Apropiatii ei sunt inca in stare de soc - VIDEO

Apropiatii Cristinei Topescu sunt inca in stare de soc. Medicul Monica Pop spune ca nu a simtit ca ceva este in neregula, pentru ca s-a mai intamplat ca jurnalista sa nu raspunda la telefon. Horatiu Moldovan, secretar de stat la Ministerul Sanatatii, unde Cristina Topescu era consilier, a transmis un mesaj emotionant. Extrem de afectat de disparitia prematura a Cristinei Topescu a fost si europarlamentarul Rares Bogdan care a vorbit despre bunatatea pe care ea o genera.

Mircea Badea, in stare de soc dupa moartea Cristinei Topescu. Ce gest a facut fosta prezentatoare pentru el si Mihai Gadea

Mircea Badea este in stare de soc dupa moartea colegei sale Cristina Topescu. Ce gest a facut prezentatoarea pentru el si Mihai Gadea? Ea ne-a dat sansa sa ne implicam intr-o situatie. Mircea Badea, in stare de soc dupa moartea Cristinei Topescu Realizatorul emisiunii in gura presei a vorbit despre Cristina Topescu, una dintre vocile .

Mesaj pe pagina oficiala a Cristinei Topescu, din partea unei prietene: Am sunat la 112. Nu credeti prostiile de la tv! Cris nu s-a sinucis. Aveti decenta

Presupusul administrator al paginii oficiale de Facebook a jurnalistei Cristina Topescu, Diana Maria, a publicat un mesaj in care face apel la decenta si transmite publicului sa nu creada prostiile de la tv, precizand ca jurnalista nu s-a sinucis si va oferi mai multe detalii in curand. Femeia mai spune ca era prietena cu Cristina Topescu si ca aceasta obisnuia de multe ori sa nu raspunda la telefon cu saptamanile, insa acum a intrat in panica si a sunat la 112, in cele din urma. A murit jurnalista Cristina TopescuMai multi caini au fost gasiti in casa Cristinei Topescu. Doi dintre ei erau mortiVela, dupa moartea Cristinei Topescu: E devreme pentru variante-sinucidere, infarct, comotie cerebralaReactii la moartea Cristinei Topescu: Si-a iubit meseria.

Ce au gasit politistii in casa Cristinei Topescu. Avea 3 caini morti. Scene ingrozitoare

Prezentatoarea TV Cristina Topescu a murit duminica, data de 12 ianuarie. Ea a fost gasita in casa, fara suflare, dupa ce o vecina a sunat la politie pentru ca nu o mai vazuse de trei saptamani. Vedeta avea 3 caini morti, dar si alti cinci care erau vii. Ce au gasit politistii in casa Cristinei .

Secretele Cristinei Topescu: A fost prima iubita a lui Stefan Banica Jr si a facut inchisoare. Iata motivul

Cristina Topescu a murit! Trupul neinsufletit a fost gasit duminica seara in locuinta ei. Vestea mortii a fost data de o vecina care a sunat la 112, deoarece nu a mai vazut-o pe vedeta TV inca din data de 19 decembrie. Politistii au gasit-o in pat, in pijama, pe prezentatoarea tv in varsta de 59 .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2425 seconds )