Libnet.ro
UNICEF

20:45

De la ultimul recensamant, alti 200.000 de romani au plecat din tara. Topul celor mai populate judete din Romania

Adevărul Adevărul,
De la ultimul recensamant, alti 200.000 de romani au plecat din tara. Topul celor mai populate judete din Romania

Mai putin de 19,95 milioane de romani sunt rezidenti in 2014, cu 174. 330 mai putini decat la ultimul recensamant, din 2011, cele mai populate judete fiind Iasi, Prahova, Cluj, Timis, Constanta, Dolj si Bucuresti, iar cel mai putin populate - Covasna, Tulcea si Salaj. continuă pe Adevărul

90 de perchezitii in Bucuresti si 17 judete din tara. 74 de persoane aduse la audieri

Politistii efectueaza marti dimineata mai aproape 90 de perchezitii in Bucuresti si 17 judete din tara intr-un caz de evaziune fiscala cu medicamente destinate bolnavilor cronici si spalare de bani. Procurorii au obtinut mandate de aducere pe numele a 74 de persoane.

Dopaj: 6 atleti romani, suspendati din activitate pentru folosirea de substante interzise

Sase atleti romani au fost suspendati de Federatia Internationala de Atletism pentru dopaj. Catalina Puscasu, specialista in proba de sprint, a fost suspendata pentru doi ani de zile, pana la data de 29 septembrie 2016.

Faze tari: Cadouri trasnite de pus in sacul Mosului; Noroc pervers. Cel mai urat om din tara a castigat la Loto o adevarata avere; Top cele mai stupide morti. Cum si-au pierdut viata din prostie 5 indivizi

Doi alpinisti traverseaza un lac inghetat. Imaginile spectaculoase au strans peste 3 milioane de afisari. O asemenea claritate a ghetii este cu putinta in anumite circumstante. Vrei sa fii la moda? Vopseste-ti parul de la subrat! Un nou trend ia amploare din ce in ce mai mare printre tinerele care vor sa se simta eliberate de constrangerile societatii de astazi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )