Libnet.ro
UNICEF

20:30

ULUITOR! Cine sunt cei care au obtinut la CCR excluderea INTERCEPTARILOR pe siguranta nationala

B1 B1,
ULUITOR! Cine sunt cei care au obtinut la CCR excluderea INTERCEPTARILOR pe siguranta nationala

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a admis partial exceptia de neconstitutionalitate in cazul Legii 51/1991 privind securitatea nationala a Romaniei, in forma anterioara modificarii, precum si in. continuă pe B1

Surse: Mircea Negulescu si cativa procurori de la DNA Ploiesti, vizati de 12 plangeri penale aflate in lucru la Parchetul General. Cine sunt cei care au formulat plangerile

Fostul procuror DNA Mircea Negulescu siprocurori de la DNA Ploiesti sunt vizati in 12 plangeri penale formulate de diverse persoane, informeaza libertatea. ro, care citeaza surse judiciare. Plangerile sunt.

Facebook, AMENDA RECORD: Practici neloiale! Cine sunt cei afectati?! (FOTO)

Lovitura pentru Facebook. Compania a acceptat plata a 35 de milioane de dolari dupa cea fost acuzata ca si-a inselat investitorii. Potrivit acuzatiilor, directori ai Facebook au inselat investitorii la.

Olguta Vasilescu: Vom avea doua categorii de pensionari, cei care au contribuit peste 10 ani si sub 10 ani/ La stabilirea pensiei se vor lua in calcul toate veniturile avute/ Am indeplinit tot ce am promis

Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu a declarat, joi seara, la Antena 3, ca in stabilirea cuantumului pensiei se va lua in calcul acordul global, adica toate veniturile avute de pensionari al 13-lea salariu etc. Vasilescu spune ca va fi facuta o diferentiere intre pensionarii care au stagiul de cotizare mai mic de 10 ani fata de cei care au contribuit peste 10 ani, dar nu vor exista taieri de pensii. Impozitul pentru pensiile mai mari de 2000 d elei va fi de 10%. Despre pilonul I si II de pensii: Ii vom lasa pe oameni sa opteze. In perioada urmatoare vom veni cu date despre ce pensie va avea fiecare dupa cei 20 de ani de contributii fiindca multi se iluzioneaza ca vor avea pensii mari.

Fenomen inexplicabil intr-o biserica din Romania. Toti cei care intra aici...

Fenomen inexplicabil intr-o biserica din Romania. Toti cei care intra aici se vindeca in mod miraculos. Totul pare sa se datoreze unei icoane vechi de 200 de ani. Povestea spune ca in urma unui vis, un.

Victor Negrescu: PSD nu paraseste familia social-democratilor europeni / E un zvon de la cei care vor raul partidului

Vicepresedintele PSD Victor Negrescu sustine ca partidul nu va parasi familia social-democratilor europeni, afirmand ca este vorba de un zvon pornit de la cei care vor raul partidului, iar prezenta formatiunii in PES va fi reiterata la congresul PSD din martie, potrivit news. ro. Precizarile lui Negrescu vin in contextul in care fostul presedinte PSD Victor Ponta a anuntat ca Liviu Dragnea ar dori sa scoata PSD din Partidul Socialistilor Europeni si sa il treaca in Grupul Conservatorilor si Reformistilor.

Cine sunt The Humans, cei care reprezinta Romania la Eurovision 2018, in Portugalia

Trupa The Humans va reprezenta Romania la Eurovision 2018, competitie care va avea loc in luna mai. The Humans este o trupa formata din sase membri Adi Tetrade tobe), Alin Neagoe bass), Alex Matei clape),.

Primele RETINERI in cazul JURNALISTULUI UCIS: Cine sunt afaceristii suspectati ca l-au OMORAT pe tanarul ZIARIST de INVESTIGATII

Primele retineri in cazul asasinatului care a zguduit democratia Europei. Este vorba despre uciderea jurnalistului de ivestigatii slovac Jan Kuciak. Joi, Politia slovaca a arestat mai multi oameni de afaceri.

Cine sunt parlamentarii care il vor ancheta pe seful SPP, Lucian Pahontu

Senatorul PSD Daniel Butunoi a fost ales de membrii Comisiei Parlamentare de ancheta a activitatii Seriviciului de Protectie si Paza SPP) ca presedinte al Comisiei care il va ancheta pe seful SPP Lucian Pahontu. Deputatul PNL Victor Paul Dobre va fi vicepresedintele Comisiei, iar secretar va fi deputatul ALDE Florica Ica Calota.

Semnal de alarma tras de un medic: Printre cei care au murit de gripa cred ca sunt persoane care au avut aceasta boala fara sa stie. Atentie la simptome!

Numarul persoanelor care mor din cauza gripei creste alarmant. Medicul primar ORL Elena Latcan trage un semna de alarma referitor la decesele provocate de gripa. Eu cred ca una din cauzele agravarii.

Cei care nu curata zapada si gheata din preajma locuintelor risca amenzi uriase

Locatarii si proprietarii de firme care nu curata zapada si gheata din preajma locuintelor vor fi sanctionati de politistii locali. Acestia ar putea primi amenzi de pana la cateva mii de.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2618 seconds )