Libnet.ro
UNICEF

21:00

Una din cele mai bogate familii din Germania, care detine printre altele si produsele anticalcar CALGON, si-a recunoscut legaturile cu regimul nazist

B1 B1,
Una din cele mai bogate familii din Germania, care detine printre altele si produsele anticalcar CALGON, si-a recunoscut legaturile cu regimul nazist

Familia Reimann, una din cele mai bogate din Germania, a recunoscut, duminica, ca a avut legaturi cu regimul nazist al lui Adolf Hitler. Familia, care se afla la conducerea firmei care detine, printre altele,. continuă pe B1

Una din cele mai bogate familii din Germania si-a recunoscut legaturile cu regimul nazist

Familia Reimann, una din cele mai bogate din Germania, a recunoscut, duminica, ca a avut legaturi cu regimul nazist al lui Adolf Hitler. Familia, care se afla la conducerea firmei care detine, printre altele,.

Una dintre cele mai bogate familii din Germania recunoaste ca a colaborat cu Hitler

Familia Reimann, a doua cea mai bogata din Germania, cu o avere estimata la 33 de miliarde de euro si la conducerea unei companii care detine, printre altele, produsele anticalcar Calgon sau reteaua de restaurante de tip fast-food Pret a manger, a recunoscut duminica faptul ca a avut legaturi cu regimul lui Adolf Hitler, relateaza AFP.

A murit Scott Walker, considerat o enigma si una dintre cele mai influente figuri din istoria rockului

Scott Walker, una dintre cele mai enigmatice si influente figuri din istoria rockului, a murit la varsta de 76 de ani, a confirmat casa de discuri 4AD pentru BBC. Muzicianul de origine americana, stabilit in.

Ce ofera Seychelles, una dintre cele mai exotice destinatii din lume

Salbaticia peisajelor, imaginea Oceanului Indian, dar si tot ce ofera natura pe coasta Africii fac din Seychelles una dintre cele mai luxoase destinatii de vacanta. Seychelles este o tara insulara, formata din 115 insule, Mahe, Praslin, La Digue, Aldabra si Desroches fiind cele mai vizitate de catre turisti.

Una din cele mai mari case de licitatii scoate la vanzare manualul legionarului cu portretul Capitanului. Aurel Vainer: Este un delict antisemit. Vom face plangere pentru incalcarea legii

Decizie controversata luata de Casa ALIS, una din cele mai mari case de licitatii ale tarii! Aceasta a decis ca, pe 7 aprilie, sa scoata la licitatie exemplar din celebra Carte a sefului de cuib, cu.

A doua cea mai bogata familie germana isi recunoaste legaturile cu regimul nazist

Familia Reimann, una din cele mai bogate din Germania, la conducerea firmei care detine, printre altele, produsele anticalcar Calgon sau reteaua de restaurante de tip fast food Pret a manger, a recunoscut duminica ca a avut legaturi cu regimul nazist al lui Adolf Hitler, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Adevaruri ascunse. Tipuri de infidelitate la care nu te-ai fi gandit

Lidia Fecioru a dezvaluit la Adevaruri ascunse patru tipuri de infidelitate in mediul virtual. Nu e ceva rau. Sunt oameni foarte ocupati si atunci aceasta e una din cele mai accesibile forme de a.

Legaturi cu nazistii pentru a doua cea mai bogata familie din Germania. Locul lor ar fi la puscarie

Familia Reimann, una din cele mai bogate din Germania, la conducerea firmei care detine, printre altele, produsele anticalcar Calgon sau reteaua de restaurante de tip fast food Pret a manger, a recunoscut.

Matematica a dat cele mai mari batai de cap elevilor din Buzau care au sustinut simularea Evaluarii Nationale

Elevii de clasa a VIII-a si a VII-a din Buzau s-au jucat de-a simularea examenului de Evaluare Nationala. Potrivit rezultatelor simularii examenului de Evaluare Nationala, doar 53,4 la suta dintre elevii din judetul Buzau au luat medii mai mari de 5. La fel ca in ultimii ani, matematica a fost materia care a dat cele mai mari batai de cap elevilor buzoieni de clasa a saptea si a opta.

Top trei cele mai spectaculoase inventii si gadgeturi care vor aparea in urmatorii ani. Vor revolutiona omenirea

In ultimul deceniu tehnologia a avansat intr-un ritm ametitor. Marile companii producatoare de gadgeturi si noi tehnologii anunta rezultate de-a dreptul ametitoare pana in anul 2020. De exemplu se asteapta aparitia pe piata a unor implanturi care pot depista boli in faza precoce sau dispozitive care pot face paralizia reversibila.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2646 seconds )