Libnet.ro
UNICEF

06:30

E una din cele mai faimoase poze si a fost vazuta de milioane de oameni. Acum se spune desprea ea ca e un fals

Antena3 Antena3,
E una din cele mai faimoase poze si a fost vazuta de milioane de oameni. Acum se spune desprea ea ca e un fals

O fotografie celebra se dovedeste a fi de fapt un fals la celebrarea a 80 de ani de la aparitia sa. Desi nu s-a stiut pana acum, aceasta imagine a fost trucata cu scopul de a face reclama. Fotografia in care su. continuă pe Antena3

Cum a fost piratata una din cele mai mari banci ale Europei? Cu parola 123456

Un internaut, acuzat ca in 2008 a blocat sistemul informatic al Bancii Frantei timp doua zile , a fost achitat de catre Curtea Penala din Rennes, dupa ce avocatul sau a sustinut ca acesta a actionat cu buna-credinta.

Masura dramatica pe care o va lua una din cele mai puternice institutii din SUA. Nimeni nu trebuia sa afle asta acum

Bank of America va concedia 16. 000 de angajati pana la sfarsitul anului, accelerand un program de reducere a cheltuielilor, astfel ca institutia de credit va pierde titlul de cel mai mare angajator din sistemul.

Masura pe care Putin a luat-o cu putin timp in urma. Este una din cele mai mari controverse, iar americanii privesc cu teama

Rusia a anulat 90 la suta din datoria de 11 miliarde de dolari 8,4 miliarde de euro) pe care Phenianul o are fata de Moscova, a anuntat marti adjunctul ministrului rus de Finante, Serghei Storciak, transmite AFP.

Paradoxul bucurestean. Unul din cele mai ieftine orase din lume are printre cele mai mari impozite pe munca

Bucuresti pare sa fie orasul paradoxurilor. Unul dintre cele mai ieftine orase din lume are printre cele mai mari impozite pe munca. Mai mult de un sfert din salariul unui bucurestean se duce pe taxe si asigurari.

Afla care sunt si cum arata cele mai TENEBROASE si mai misterioase locuri din Europa!.

Sa prinzi pulsul istoriei, al culturii si al vietii de metropola este una dintre cele mai incitante provocari adresate turistilor pasionati, cu adevarat, de experientele dezvaluite de calatorii. Conceptul de travel inseamna, in primul rand, explorarea obiectivelor turistice, a locurilor incarcate de istorie si a monumentelor semnificative pentru evolutia unui popor. De multe ori, insa, turistul ramane ancorat in aceasta lume a frumosului arhitectural si uita de acele aspecte mai putin .

DJ Wanda, fara pic de celulita! Are cele mai frumoase picioare din showbiz?

Pe cat de non-conformista este in cariera si in aparitiile publice, pe atat de bun exemplu este DJ Wanda atunci cand vine vorba de silueta corpului. Artista se poate lauda cu unele din cele mai frumoase picioare din showbiz, total lipsite de celulita. Continue reading .

Cele mai frumoase fotografii astronomice ale anului 2012

Castigatorii concursului de Fotografie Astronomica 2012 au fost dezvaluiti recent. Imaginile arata cateva dintre cele mai impresionante peisaje ale Universului, de la galaxii indeparate pana la planete din.

Schumacher, pilotul cu cele mai multe succese in Asia

Cum Marele Premiu de la Singapore deschide pachetul de curse asiatice, va aratam mai jos care sunt pilotii in activitate cu cele mai multe victorii in Asia.

Republica Moldova, tara cu cele mai multe bancomate pe cap de locuitor

Tara cu cele mai multe bancomate pe cap de locuitor este Republica Moldova. Potrivit unui raport publicat de Fondul Monetar International, aici exista 300 de ATM-uri la 100 de mii de locuitori. in Canada,.

Israelul desfasoara cele mai ample manevre militare din ultimii ani.

Armata israeliana a initiat cele mai ample manevre militare din ultimii ani, actiune ce se desfasoara in contextul tensiunilor cu Iranul si al razboiului civil din Siria, transmite Associated Press, citand oficiali militari israelieni sub acoperirea anonimatului, potrivit Agerpres. Potrivit unuia dintre acestia, manevrele care au loc in partea centrala si de nord a tarii, inclusiv in zona Inaltimilor Golan, fac parte dintr-un exercitiu programat, de rutina. Dar alti oficiali sustin ca .

ştiri din Cultura

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )