Libnet.ro
UNICEF

18:01

Una din cele mai mari banci din Romania a fost sanctionata pentru ca i-a retinut unei cliente cu restante la credit singurul mijloc de existenta

Adevărul Adevărul,
Una din cele mai mari banci din Romania a fost sanctionata pentru ca i-a retinut unei cliente cu restante la credit singurul mijloc de existenta

O institutie bancara aflata in topul bancilor din Romania s-a judecat cu Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorului Regiunea Vest pentru suspendarea unei deicizii care obliga banca sa inceteze o practica comerciala incorecta. Decizia Comisariatului pentru Protectia Consumatorului a fost luata dupa ce banca i-a retinut unei cliente cu restante la credit salariul virat intr-o luna pe card. continuă pe Adevărul

Provocare: Steagul Ucrainei, ridicat pe una din cele mai inalte cladiri din Moscova de necunoscuti

Ucrainienii l-au umilit pe Vladimir Putin chiar in capitala rusa. in noaptea de 19 spre 20 august pe una din cele mai inalte cladiri din Moscova a fost amplasat steagul Ucrainei iar steaua sovietica in cinci colturi a fost si ea vopsita in culorile drapelului ucrainean.

Topul tarilor cu cele mai mari rezerve de aur din lume

Bancile centrale au cumparat cu aproape o treime mai mult aur, adica 118 tone in trimestrul al doilea al anului, a anuntat Consiliul Mondial al Aurului. Cea mai notabila crestere a fost inregistrata de Rusia, tara care din luna februarie a urcat doua locuri in topul tarilor cu cele mai mari rezerve de aur.

Provocare: Steagul Ucrainei, ridicat pe una dintre cele mai inalte cladiri din Moscova de necunoscuti

Ucrainenii l-au umilit pe Vladimir Putin chiar in capitala rusa. in noaptea de 19 spre 20 august, pe una dintre cele mai inalte cladiri din Moscova a fost amplasat steagul Ucrainei, iar steaua sovietica in cinci colturi a fost si ea vopsita in culorile drapelului ucrainean.

Vezi aici topul tarilor cu cele mai mari rezerve de aur

Bancile centrale au achizitionat 118 tone de aur in trimestrul al doilea al anului, ceea ce reprezinta o crestere cu 28%, potrivit Consiliului Mondial al Aurului. in mai 2014, Banca Centrala Europeana si alte.

Calitatea vietii pe glob scade. Conflictele sunt responsabile pentru multe din cele mai puternice declinuri

Calitatea vietii in orasele lumii scade simtitor din cauza conflictelor. Numarul tot mai mare de conflicte a dus la un declin al calitatii vietii pe glob in ultimii cinci ani, arata o ancheta ale carei date.

Miley Cyrus, marea absenta la MTV VMA 2014! Iata cele mai scandaloase momente in care a fost surprinsa artista!

Nu mai reprezinta niciun secret pentru nimeni faptul ca Miley Cyrus este una dintre cele mai nonconformiste vedete, trecand rapid de la statutul de Printesa Disney la cel de artista careia ii place sa socheze si sa se foloseasca de sexualitatea ei pentru a iesi mereu in fata. Va prezentam astazi cateva dintre cele mai scandaloase ipostaze in care Miley a aparut!.

Cele mai frumoase birouri: ce sedii au fost selectate la Bienala de Arhitectura 2014

Spatiul de lucru nu mai reprezinta de ceva vreme doar o masa cu un calculator si cu un scaun. Birourile devin din ce in ce mai mult spatii sociale, deschise, adevarate lumi in miniatura, iar acest lucru se observa si in cazul proiectelor selectate la Bienala din acest an.

Salina Praid, paradisul subteran din inima Ardealului

Salina Praid, situata la 10 km de statiunea Sovata in judetul Harghita este una din cele mai mari mine de sare din tara si Europa, fiind de mai bine de o suta de ani sursa de venit pentru localnici si devenind una din cele mai frumoase atractii.

Cat de repede isi pierd calitatile nutritive unele dintre cele mai consumate alimente

Unele din cele mai intalnite alimente din camara, care au un termen de valabilitate mare, cum sunt conservele de pasta de tomate sau cartofii, isi pierd savoarea si calitatile nutritive mai repede decat ne-am fi imaginat.

Nou episod al razboiul dintre China si SUA. 4,5 milioane de americani au fost afectati

Una dintre cele mai mari retele de spitaluri din Statele Unite a raportat un atac cibernetic, care a dus la furtul datelor personale a 4,5 milioane de pacienti, anunta CNET. Community Health Systems are 206 spitale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )