Libnet.ro
UNICEF

01:05

Una dintre cele mai bogate femei de afaceri din Timisoara, condamnata la 2 ani si 6 luni de inchisoare cu executare

Adevărul Adevărul,
Una dintre cele mai bogate femei de afaceri din Timisoara, condamnata la 2 ani si 6 luni de inchisoare cu executare

Curtea de Apel Craiova a hotarat sa o condamne pe farmacista Rodica Vlad la doi ani si sase luni de inchisoare cu executare, precum si interzicerea unor drepturi. continuă pe Adevărul

Cum a ajuns una dintre cele mai mari gimnaste ale Romaniei. Fac tot ce tineexclusiv pentru femei

Au existat cazuri de celebritati care, dupa ce au ajuns pe culmi, ca mai apoi sa se retraga. Fie ca vorbim de actori, fie ca vorbim de atleti. Un astfel de caz, dramatic, este si cel al fostei olimpice, Ana Porgras. Cum a ajuns Ana Porgras, una dintre cele mai mari gimnaste ale Romaniei in .

Istoria Palatului Postei, una dintre cele mai vechi si mai frumoase cladiri vechi din Targoviste

Edificiul se pastreaza bine si este folosit si astazi, purtand in continuare denumirea Posta veche. Targovistenii o cunosc si sub denumirea de Palatul Postei. Cladirea este un monument istoric construit de arhitectul Alexandru Clavel.

Cele mai bune idei de afaceri in IT: Castigatorii Innovation Labs 2020

Programul de accelerare si mentorat pentru tineri antreprenori Innovation Labs si-a desemnat castigatorii in cadrul Finalei Demo Day. Peste 460 de tineri s-au inscris la cele cinci Hackathoane ale competitiei, desfasurate la nivel national, propunand peste 160 de idei pentru produse si servicii digitale. Iata cele mai bune proiecte.

Directorul medical al Spitalului Colentina a demisionat. Unitatea medicala, unul dintre cele mai importante spitale pentru pacienti cronici din tara, redevine suport COVID

Directorul medical al Spitalului Colentina, medicul Sabina Zurac, a demisionat din conducerea spitalului. Sabina Zurac a confirmat luni informatia pentru HotNews. ro, precizind ca ea si-a scris demisia inca de la inceputul lunii octombrie, iar vinerea trecuta, demisia sa a ajuns pe masa Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti, instututie in subordinea careia se afla spitalul.

ANTIBIOTICE IASI: Unul dintre cele mai utilizate antibiotice in pandemie a castigat licitatia organizata de Comisia Europeana

Lupta impotriva virusului SARS-CoV-2 a determinat Europa sa ia masuri de siguranta in ceea ce priveste stocurile de antibiotice betalactamice administrate de medici din intreaga lume pentru tratamentul infectiilor asociate Covid-19, conform unui comunicat trimis redactiei.

Tributul Retezatului. Cele mai negre tragedii de pe munte: dezastre naturale, accidente de avion si avalanse mortale

Un sir lung de tragedii a transformat Retezatul, impresionant prin frumusetea privelistilor sale, intr-unul dintre cele mai riscante masive muntoase din Romania.

Horoscopul banilor. Singurele 5 zodii care scot bani chiar si din piatra seaca

Banii n-aduc fericirea, dar o intretin, ar spune unii. Oricum ar fi, ei reprezinta una dintre cele mai importante resurse de care avem nevoie pentru a supravietui, sunt la baza tuturor deciziilor economice si a celor personale. Iar de aici incepe categorisirea. Daca unii prefera sa-i arunce pe fereastra, altii sunt adeptii economiilor pentru zilele .

Cele mai rapide deserturi de preparat in weekend. Retetele sunt atat de simple

De la fursecuri la prajituri, oricare dintre aceste deserturi va putea fi un final de dejun pe o nota inalta. Rasfatati-va cu una dintre aceste delicii preferate. Tot ce aveti de facut este sa aveti ingredientele necesare si rabdare. Cele mai rapide deserturi de preparat in weekend Copiilor si adultilor le va placea selectia noastra .

Lionel Messi: Inegalitatea este una din marile probleme ale societatii noastre

Capitanul selectionatei de fotbal a Argentinei, starul Lionel Messi, a opinat ca inegalitatea sociala este una dintre cele mai mari probleme ale societatii si este esential ca persoanele defavorizate sa aiba acces la apa, electricitate si alimente in timpul pandemiei de coronavirus, noteaza EFE.

Chaka Khan despre Ariana Grande: S-o ia dracu700;! N-o sa mai cant cu o vitica

Chaka Khan, una dintre cele mai apreciate artiste din SUA, si Ariana Grande, vedeta noii generatii, au lansat impreuna un duet inclus pe coloana sonora a filmului Charlies Angels. Veterana muzicii soul a declarat recent ca nu va mai canta niciodata cu Grande si i-a transmis S-o ia dracu!, daca e sa folosim aceeasi traducere la care apela si Irina Margareta Nistor inainte de Revolutie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )