Libnet.ro
UNICEF

12:30

Una dintre cele mai bogate tari a triplat TVA si a eliminat alocatiile de trai

Adevărul Adevărul,
Una dintre cele mai bogate tari a triplat TVA si a eliminat alocatiile de trai

Criza a lovit puternic una dintre cele mai bogate tari din lume, autoritatile luand decizia de a tripla TVA si de a elimina alocatiile de trai, scrie RT. continuă pe Adevărul

VIDEO Peste 1.000 de persoane au stat la coada pentru pachete gratuite cu alimente intr-unul dintre cele mai bogate orase ale lumii

Peste 1. 000 de oameni au stat la coada sambata pentru a primi pachete cu alimente gratuite la Geneva, subliniind impactul epidemiei de coronavirus asupra imigrantilor saraci care muncesc in bogata Elvetie, relateaza Reuters.

Nelu Tataru: Avem una dintre cele mai reduse rate de fatalitate din Uniunea Europeana

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a prezentat un raport complet al situatiei epidemiologice in care se afla Romania, in cadrul Orei Ministrului, in Parlament, o initiativa a USR.

Titanicul muntilor sau frumoasa adormita - De ce au construit spaniolii una dintre cele mai mari gari din Europa intr-un sat din muntii Pirinei

La 1. 200 de metri altitudine, in muntii Pirinei, spaniolii au construit acum aproape 100 de ani una dintre cele mai mari gari din Europa. Au vrut sa arate ca pot si sperau ca linia ferata cu Franta sa fie un succes, dar lucrurile nu au mers bine. in articol puteti citi despre o gara monumentala aflata acum in ruine si despre povesti cu mult aur, cu arestari, cu accidente si cu spioni. in plus, la gara din Pirinei un santier mare ar putea aduce si mai multi turisti.

Cele mai bune oferte: Windows 10 la 11euro si suita Office la 16euro doar in promotia verii de la CDKeyoffers.com

Sistemul de operare Windows este unul dintre cele mai utilizate sisteme de operare la nivel mondial si apreciat de foarte multi utilizatori - atat pentru tool-urile utile pe care le pune la indemana cat si pentru versatilitatea de care da dovada atunci cand se lanseaza noi versiuni actualizate.

Top 10 cele mai scumpe mancaruri si ingrediente din lume: de la pestele otravitor Fugu la pepenele negru

Cu siguranta ati auzit si poate chiar ati testat caviar sau sofran, unele dintre cele mai scumpe ingrediente din lume. in aceeasi categorie intra pestele otravitor Fugu si pepenele negru, produse rare si tocmai din acest motiv vandute la preturi prohibitive. Iata care sunt cele mai scumpe 10 mancaruri din lume si motivele pentru care costa atat de mult.

Modelul care nu se dadea jos din pat pentru mai putin de 10.000 de dolari e astazi de nerecunoscut. Cat s-a transformat Linda Evangelista

Avea o frumusete angelica, iar cand defila atragea privirile ca un magnet. A fost una dintre cele mai populare si influente femei din intreaga industrie. Fostul supermodel Linda Evangelista a implinit 55 de ani. Astazi, ea arata cu totul altfel.

Pandemia Covid-19. Suedia recunoaste ca a esuat in a-si proteja batranii. in aziluri s-au inregistrat cele mai multe decese

Suedia, unde restrictiile pentru incetinirea noului tip de coronavirus sunt mai suple decat in alte state din Europa, recunoaste astazi ca a esuat in a-si proteja batranii. Dintre cele circa 3. 200 de decese inregistrate in Suedia de la inceputul epidemiei, aproape jumatate au avut loc in caminele pentru varstnici, informeaza duminica AFP.

Ialomita, printre cele mai afectate judete de seceta. 123.000 de hectare de culturi agricole sunt calamitate

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a spus ca din declaratiile fermierilor centralizate pana acum privind efectele secetei reiese ca suprafata calamitata este de 1,1 milioane hectare. Cele mai mari suprafete afectate sunt in judetele Constanta, Tulcea, Ialomita, conform News. ro.

Eurostat: Romania are cele mai putine locuri de munca precare din UE

Romania are cele mai putine locuri de munca precare din Uniunea Europeana, arata datele publicate de Eurostat, potrivit carora pe acelasi palier se situeaza si Cehia.

Cele mai populare 10 mituri legate de coronavirus, demontate. Alexandru Rafila: Nu exista un pericol daca mergem in aer liber

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a raspuns pentru Antena 3 la intrebari despre cele mai recente mituri legate de coronavirus.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )