Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ialomita, printre cele mai afectate judete de seceta. 123.000 de hectare de culturi agricole sunt calamitate

Adevărul Adevărul,
Ialomita, printre cele mai afectate judete de seceta. 123.000 de hectare de culturi agricole sunt calamitate

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a spus ca din declaratiile fermierilor centralizate pana acum privind efectele secetei reiese ca suprafata calamitata este de 1,1 milioane hectare. Cele mai mari suprafete afectate sunt in judetele Constanta, Tulcea, Ialomita, conform News. ro. continuă pe Adevărul

VIDEO Gasca de interlopi din mai multe judete, interceptata de mascati in Buzau. Politistii au oprit un convoi de 6 masini

Un barbat din localitatea buzoiana Vadu Pasii si-a chemat amici din mai multe judete pentru a petrece intr-un loc ferit, in comuna Gheraseni, intr-o ferma abandonata. Convoiul de autoturisme a fost oprit de un filtru al politiei, in care se aflau si mascati, iar cei 20 de barbati au fost amendati.

Cele mai bune oferte: Windows 10 la 11euro si suita Office la 16euro doar in promotia verii de la CDKeyoffers.com

Sistemul de operare Windows este unul dintre cele mai utilizate sisteme de operare la nivel mondial si apreciat de foarte multi utilizatori - atat pentru tool-urile utile pe care le pune la indemana cat si pentru versatilitatea de care da dovada atunci cand se lanseaza noi versiuni actualizate.

Eurostat: Romania are cele mai putine locuri de munca precare din UE

Romania are cele mai putine locuri de munca precare din Uniunea Europeana, arata datele publicate de Eurostat, potrivit carora pe acelasi palier se situeaza si Cehia.

Una dintre cele mai bogate tari a triplat TVA si a eliminat alocatiile de trai

Criza a lovit puternic una dintre cele mai bogate tari din lume, autoritatile luand decizia de a tripla TVA si de a elimina alocatiile de trai, scrie RT.

Cele mai populare 10 mituri legate de coronavirus, demontate. Alexandru Rafila: Nu exista un pericol daca mergem in aer liber

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a raspuns pentru Antena 3 la intrebari despre cele mai recente mituri legate de coronavirus.

Top 10 cele mai scumpe mancaruri si ingrediente din lume: de la pestele otravitor Fugu la pepenele negru

Cu siguranta ati auzit si poate chiar ati testat caviar sau sofran, unele dintre cele mai scumpe ingrediente din lume. in aceeasi categorie intra pestele otravitor Fugu si pepenele negru, produse rare si tocmai din acest motiv vandute la preturi prohibitive. Iata care sunt cele mai scumpe 10 mancaruri din lume si motivele pentru care costa atat de mult.

Topul jucatorilor cu cele mai multe titluri. Un roman in top 10, un altul bate la usa

Va prezentam mai jos o ierarhie a jucatorilor de fotbal cu cele mai multe titluri de campioni obtinute in cariera.

Huawei pune 5G pe masini: care-s constructorii care profita de cele mai noi sisteme

Huawei e cel mai mare producator de echipamente 5G din lume. Si, din aceasta pozitie, poate promite si poate livra multe. Celor care, bineinteles, au incredere in practicile de business ale.

Cate persoane din sistemul de asistenta sociala au murit din cauza COVID-19. Judetele cu cele mai mari probleme

Autoritatea Nationala pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilitati, Copii si Adoptii ANDPDCA) a prezentat situatia raspandirii epidemiei COVID-19 in sistemul de asistenta si protectie a copilului la data de 10 mai 2020, pe baza datelor colectate la nivel national si a diagnozei structurale realizate in acest sens.

Pandemia Covid-19. Suedia recunoaste ca a esuat in a-si proteja batranii. in aziluri s-au inregistrat cele mai multe decese

Suedia, unde restrictiile pentru incetinirea noului tip de coronavirus sunt mai suple decat in alte state din Europa, recunoaste astazi ca a esuat in a-si proteja batranii. Dintre cele circa 3. 200 de decese inregistrate in Suedia de la inceputul epidemiei, aproape jumatate au avut loc in caminele pentru varstnici, informeaza duminica AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )