Libnet.ro
UNICEF

20:00

Una dintre cele mai cumplite boli rare care macina astazi omenirea chinuia si dinozaurii acum 66 de milioane de ani

Adevărul Adevărul,
Una dintre cele mai cumplite boli rare care macina astazi omenirea chinuia si dinozaurii acum 66 de milioane de ani

O echipa de cercetatori de la Universitatea Tel Aviv a facut o descoperire surprinzatoare, dupa ce a cercetat fosila unui dinozaur. Analizele de laborator au relevat ca animalul suferea de o afectiune rara care poate sa afecteze in zilele noastre in special copiii. continuă pe Adevărul

Cum a devalizat milionarul Catalin Chelu una dintre cele mai mari fabrici de mobila din Romania. Schema prin care a sifonat 2,5 milioane de euro

De patru luni, pe rolul Tribunalului Arges se afla un dosar in care patru persoane, inclusiv doi dintre oamenii de incredere ai milionarului Catalin Chelu, decedat in 2014, sunt judecati pentru ca au delapidat Alprom Pitesti, una dintre cele mai mari fabrici de mobila din Romania, in perioada 2006-2010.

FOTO Accident spectaculos, la ora de varf, in una dintre cele mai circulate intersectii din Focsani

Evenmentul rutier a avut loc in jurul orei 16. 30, in intersectia cunoscuta sub numele de Big. Ambele autoturisme au suferit avarii serioase.

O romanca va conduce biroul european al Sequoia Capital, unul dintre cele mai mari fonduri de investitii din Silicon Valley

Sequoia Capital a anuntat astazi ca Luciana Lixandru devine primul partener al companiei al legendarului fond de investitii din Silicon Valley, in biroul de la Londra. Fondul cunoscut pentru investititiile sale in Google, Apple, PayPal, Dropbox, LinkedIn, Eventbrite, Airbnb, Stripe, WhatsApp, dar si in unicornul romanesc UiPath isi face astfel intrarea in piata europeana.

Dieta suedeza. Regimul-minune care te scapa de kilogramele in plus

Este una dintre cele mai apreciate diete, iar rezultatele sunt surprinzatoare.

Top 5 cele mai amuzante comedii din istorie la care sigur te vei uita de mai multe ori

Daca esti fan al acestui gen de filme, ti-am pregatiti o lista cu cinci dintre cele mai bune comedii din toate timpurile de care sa te poti bucura. in Romania, ultimele cateva luni au fost.

VIDEO Una dintre faimoasele statui de pe Insula Pastelui, distrusa intr-un accident de camioneta

Una dintre faimoasele statui Moai de pe Rapa Nui Insula Pastelui), insula polineziana din sud-estul Oceanului Pacific si teritoriu special al Republicii Chile, a fost distrusa intr-un accident de camioneta, relateaza CNN, preluata de Agerpres.

Una dintre faimoasele statui de pe Insula Pastelui, distrusa de catre o camioneta

Una dintre faimoasele statui Moai de pe Rapa Nui Insula Pastelui), insula polineziana din sud-estul Oceanului Pacific si teritoriu special al Republicii Chile, a fost distrusa intr-un accident de camioneta, a relatat vineri CNN.

Unul dintre cele mai importante festivaluri de jazz din Romania a anuntat artistii celebri care participa in 2020

Garana Jazz Festival revine cu editia 24, intre 9 si 12 iulie, in Poiana Lupului din Garana. Organizatorii au facut publica prima lista de artisti invitati si au scos la vanzare biletele.

Cele mai multe firme romanesti nu au nicio strategie de a trece peste criza coronavirusului. De ce se tem patronii

Cele mai multe firme din Romania nu au o strategie de risc pentru situatii precum epidemia de coronavirus. O arata rezultatele unui barometru efectuat de o companie de consultanta. Potrivit rezultatelor cercetarii, peste 70% dintre cele 300 de firme chestionate se asteapta la consecinte economice negative, de la probleme de aprovizionare la cresteri de preturi si blocaj financiar.

Specificatii aparute pentru Redmi Note 9 Pro: cu ce vine succesorul unuia dintre cele mai bune midrange-uri din 2019

Seria Redmi Note 9 ar urma sa fie lansata joi, pe 12 martie, in India, insa specificatiile sale au aparut deja online.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )